Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Cash expert

S Cash expert dođite do svojeg novca odmah

Prije kada ste htjeli doći do novca, jedino ste mogli zatražiti kredit u svojoj banci, ili ako vam je pod hitno trebao novac, onda ste pokušali posuditi novac od svojih roditelja, prijatelja ili poslodavca. Danas se financijsko tržište preokrenulo za 360 stupnjeva, te sada se nudi puno više opcija kreditiranja i ujedno su niknule razne nove financijske institucije koje nude brze opcije kreditiranja i dostupne su za veći krug građana. Više nema mučenja i lupanja glavom u zid jer ne možete nikako doći do hitne posudbe novca, jer sada možete preko kreditnih tvrtki kao što su Cash expert doći do zajma novca i možete onda u miru riješiti sve svoje financijske brige. Tvrtka Cash Expert vam nudi opciju da lako dođete do posudbe novca bez puno razmišljanja i gubljenja vremena, jer znaju da kada vam je novac pod hitno potreban vam je brz i jednostavan proces ugovaranja zajma, što je upravo ono što oni nude!

Cash expert vam nudi brze kredite i pozajmice

Na današnjem financijskom tržištu možete pronaći razne opcije po pitanju toga kod koga sve možete zatražiti zajam novca, a najbolji po tom pitanju vam je financijska tvrtka Cash expert koji vam nudi najbolju ponudu po pitanju kredita, zajmova i pozajmica. Cash expert u svojoj ponudi nudi brze kredite, brze zajmove i brze pozajmice u iznosu od 75 EUR do čak 4000 EUR na rok otplate do čak 18 mjeseci! Oni su najbolji stručnjaci po pitanju kako da dođete do kredita brzo, sigurno i jednostavno, i to isti dan kada vam i treba novac! Njima se možete obratiti s puno povjerenja i sigurnosti, jer svakom svojem klijentu omogućuju da dođe do svojeg kredita. Njima nije bitno da li ste student, zaposlenik ili umirovljenik, te kakva je vaša plaća ili mirovina. Samo im je bitno da imate redovna mjesečna primanja i da imate tekući račun na kojem vam mogu isplatiti kredit.

Cash expert je vaš spas u zadnji čaš

Cash expert je najbolji expert po pitanju izdavanja brzih kredita i brzih pozajmica. Njihovi su kreditni proizvodi dostupni za sve punoljetne građane bez obzira kakav je vaš kreditni rejting, plaća odnosno mirovina i koji je vaš status. Sve što vam treba kako biste dobili njihov brzi kredit ili brzu pozajmicu je vaš pametni telefon, internet i dva dokumenta. Za par minuta možete obaviti cijeli proces ugovaranja kredita ili zajma putem njihove web stranice. Samo odaberete iznos kredita i rok otplate, ispunite njihov formular sa svim potrebnim podacima te im potom na e mail adresu ili preko njihove web stranice pošaljete presliku osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Čim Cash expert dobije vaš zahtjev, odmah se bacaju na posao. Već za 15 minuta će vaš kredit ili zajam biti realiziran te će vam odmah pon odobrenju isplatiti cijeli iznos na vaš navedeni tekući račun. Više se ne morate brinuti kako ćete doći do novca uz ovakvog experta u gradu!

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.