Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na opću uplatnicu

Zdravlje nema cijene, brze pozajmice na opću uplatnicu

Tek kada se razbolite shvatite da je zdravstveni sustav u rasulu i nedjelotvoran koliko god sposobne liječnike imali. Dok vi patite oni vas naručuju u najboljem slučaju tek kroz nekoliko mjeseci na preglede koje bi trebali hitno obaviti, da bi se liječenje započelo na vrijeme. Dok prestrašeni čekate na beskrajnim listama čekanja shvatite da zdravlje nema cijene, brze pozajmice na opću uplatnicu mogu platiti sve potrebne preglede privatno i možete ih obaviti u jednom danu.

Brze pozajmice na opću uplatnicu mogu platiti i najskuplje preglede i najzahtjevnije pretrage, a sa gotovim nalazima i postavljenom točnom dijagnozom i sustav vas mora uključiti u liječenje odmah. Vaš strah od nekih neizvjesnih i strašnih dijagnoza je nestao, liječenje možete započeti odmah i izbjeći upravo to da se stanje pretvori u nešto još gore i teško lječivo. Jednako je i sa stomatološkim protetičkim zahvatima koje morate sami financirati jer ih zdravstveno osiguranje ne pokriva, a nemate novaca.

Brze pozajmice na opću uplatnicu za povoljnu kupnju rabljenog automobila

Mladi ljudi jedva čekaju da sjednu u svoj vlastiti automobil koji si nikako ne mogu priuštiti, kao da će im taj auto dramatično promijeniti život u svim smjerovima. Upravo ste saznali da vaša susjeda povoljno prodaje malo rabljeni, dobro održavan i garažiran auto, a vi ste bez novca. Brze pozajmice na opću uplatnicu za kupnju rabljenog automobila vam pomažu iskoristiti tu iznenadnu povoljnu ponudu i sjesti za svoj volan, činit će vam se da konačno upravljate svojim životom.

Možda ne želite automobil, možda je to motor, električni bicikl, a možda samo želite otići na putovanje za koje nemate novac. Brze pozajmice na opću uplatnicu ostvaruju vaše snove, želje i planove odmah, a otplaćujete ih na prihvatljive mjesečne rate u razumnom vremenskom roku. Zatražite online putem takav zajam odmah, dovoljni su vam osobna iskaznica i bankovna kartica vašeg tekućeg računa i potreban novac za ostvarenje vaših planova će za 15 minuta biti na vašem bankovnom računu.

Brze pozajmice na opću uplatnicu za adaptacije i opremanje prostora

Prokišnjava vam krov, puše vam kroz rupe oko trule i istrošene stolarije, zatvarate lođu da bi povećali koristan stambeni prostor, spajate kuhinju i blagovaonicu koju ćete pretvoriti u dnevni boravak, jer od postojećeg boravka morate napraviti još jednu spavaću sobu za svoju odraslu djecu, a nemate novaca. Brze pozajmice na opću uplatnicu za adaptacije i opremanje prostora su dizajnirani za takve preinake kakve vi želite provesti. Ne čekajte zimu sa ovakvim radovima zatražite zajam odmah.

Unajmili ste odličan prostor za svoj kafić, na odličnoj lokaciji i uvjereni ste da će posao cvjetati, ali nemate novca za šank i ostalu opremu. Našli ste povoljnu rabljenu opremu, ali ni za to nemate novca iako znate da će se uloženo brzo vratiti čim kafić počne s radom. Idite na službenu web stranicu za brze pozajmice na opću uplatnicu, predajte online zahtjev za zajam i kupite tu povoljnu opremu odmah, dok vam je netko nije zgrabio ispred nosa.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.