Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti

Brzi krediti – najbrže novčano rješenje na tržištu

Htjeli biste za ljeto otići na godišnji odmor, ali vaš je novčanik prazan? Trebate otići na bitan medicinski pregled ili zahvat, no ne možete si to priuštiti? Voljeli biste otići na koncert vašeg najdražeg benda, no morate prvo riješiti sve kućanske račune? Želite se riješiti prošlih dugova koje već dugo vučete sa sobom, ali nemate s čime ih riješiti? U tom slučaju su vam brzi krediti idealni za rješavanje svih vrsta financijskih problema! Brzi kredit vam je najbolje i najbezbolnije rješenje s kojima možete pokriti sve manje financijske probleme, te pritom ne morate posuditi novac od obitelji ili prijatelja, te ujedno ne morate za to otići do svoje banke. Brzi krediti se mogu lako zatražiti kod kreditne kuće koja vam nudi najbolju ponudu za njih, te ih svaki građanin možete dobiti bez ikakvih problema. Na taj način možete brzo i diskretno doći do posudbe novca i lako riješiti sve troškove i dugove!

Brzi krediti – bez poteškoća dođite do novca

Brzi krediti su se pojavili kod nas prije nekoliko godina, i od samog početka su zadobili veliku pažnju publike. Mnogi su uvidjeli koliko samo brzi kredit ima prednosti i kako je puno bolje njega zatražiti nego tražiti druge načine kako da dođete do novca brzo. Jedno od glavnih stvari zbog čega su brzi krediti toliko popularni i traženi je zato što se oni mogu veoma lako i brzo ugovoriti putem interneta, bez da morate dodatno otići do poslovnice. Brzi kredit se može kod kreditne kuće i drugih sličnih institucija zatražiti u svega nekoliko minuta putem njihove web stranice. Više ne morate se mučiti s dugotrajnim i kompliciranim procesom ugovaranja kredita u banci, kao niti više ne morate prolaziti kroz neugodnu situaciji sa posuđivanjem novca od vašeg prijatelja ili člana vaše uže obitelji. Sada u svega par klikova možete doći do svojeg kredita u potpunom miru iz udobnosti vaših četiri zida.

Brzi krediti – u par klika do kredita

Brzi krediti koje nudi kreditna kuća vam omogućuje da diskretno i brzo dođete do potrebnog novca bez puno čekanja i gubljenja vremena. Više ne mora se činiti teškim doći do novca kada vam je to najpotrebnije, jer brzi krediti vam dokazuju upravo to! U svega par klika možete doći do kredita bez greške! Sve što trebate učiniti kako biste već danas dobili svoj brzi kredit je da posjetite web stranicu od kreditne kuće. Ondje ćete moći pronaći obrazac za slanje prijave, gdje prvo trebate odabrati vaš željeni iznos kredita i potom morate odrediti rok otplate koji vama odgovara. Zatim sva obvezna polja morate ispuniti s potrebnim podacima i za kraj priložite presliku dokumenata koje zahtijevaju na uvid. I to je to! Kao što možete vidjeti, za manje od 5 minuta možete obaviti cijeli proces ugovaranja. Kod kreditne kuće možete računati na garantirano odobrenju i brzu isplatu. Već za 15 minuta će vaš kredit biti realiziran i moći ćete već danas pokriti sve troškove koje imate!

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.