Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski krediti

Gotovinski krediti – najčešći odabir građana

U današnjem vremenu gdje ekonomska kriza ne jenjava i samo rastu cijene, od energenata sve do kućnih namirnica, mnogi građani se svakodnevno nose s raznim brigama oko toga kako će sve troškove pokriti. Nesumnjivo je to da male plaće nisu dostatne da pokrijete sve životne troškove. Zbog toga sve više ljudi traži kredite jer u njima vide jedini spas da pokriju sve režije i dugove koji su se nagomilali u proteklih par mjeseci. Najpopularniji su gotovinski krediti jer se najbrže mogu ugovoriti, posebice ako ih uzimate preko kreditne kuće, te vam pružaju izlaz iz vaše male financijske krize. Gotovinski krediti su veoma pouzdani te vam pružaju instant rješenje za bilo koji trošak ili račun koji vas je zadesio. Gotovinski kredit je najbolje zatražiti preko kreditne kuće ili druge slične institucije jer možete ugovoriti kredit online bez potrebe odlaska do njihove poslovnice, i ujedno kredit se kod njih odobrava i isplaćuje isti dan!

Gotovinski krediti – namijenjen svim građanima

Gotovinski krediti se mogu pronaći i kod klasične banke, gdje su se prvo pojavili. No, ako ste ikada do sada ugovorili, ili barem pokušali ugovoriti, kredit, onda ste veoma upoznati s time koliko stresni i dugotrajni mogu biti procesi ugovaranja kredita u banci. Ponajprije, morate im donijeti sve potrebne papire, kojih ima mnogo, te morate stalno dolaziti na sastanak sa vašim osobnim bankarom. Mogu proći i tjedni prije nego što uopće i dobijete odgovor na odobrenje kredit, i pritom je bitno za napomenuti da kod vaše banke nije zagarantirano odobrenje kredita zbog mnogih uvjeta i kriterija koje morate ispunjavati. Zbog toga je bolje zatražiti kredit u kreditnoj kući jer na njih možete uvijek računati. Njihovi gotovinski krediti se lako ugovaraju i veoma se brzo odobravaju. Kod njih vam ne bude trebao niti puno papirologije niti jamac ili sudužnik. Samo će vam trebati dva dokumenta, dok od uvjeta im je jedino bitno da imate redovna primanja kao i tekući račun. To je to!

Gotovinski krediti – realizacija isti dan

Više ne morate se mučiti s pokušajem dobivanja kredita u banci, te ujedno ne morate prolaze kroz one neugodne razgovore sa svojim roditeljima ili prijateljima oko posudbe novca, jer gotovinski krediti koje nudi kreditna kuća su dostupni za sve građane te je njihovo odobrenje zagarantirano! Za manje od 5 minuta si možete osigurati svoju financijsku injekciju te napokon riješiti sve račune i druge troškove koje imate. Gotovinski krediti mogu svi građani zatražiti, bez obzira na tip ugovora ili status koji imate. Bilo da ste zaposleni na određeno, student ste i radite preko student servisa, ili ste već nekoliko godina u mirovini, nema veze. Stručni tim koji stoji iza kreditne kuće zna kako je to kada vas neočekivano zadesi trošak, a vi ne stojite u najboljoj poziciji. Zato su njihovi krediti dostupni za sve i lako se online ugovaraju. Samo ispunite kratki obrazac i pošaljete im skenove potrebnih dokumenata, i već za 15 minuta možete očekivati i odobrenje i isplatu novca na vaš račun.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.