Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mikrokrediti

Mikrokrediti su brza gotovina bez jamaca i sudužnika

Za hitne potrebe trebate hitnu gotovinu koju u današnjem vremenu teško da ćete posuditi od znanaca, susjeda, prijatelja ili rodbine, jer svima je jednako teško i jedva krpaju kraj s krajem. U bankama za sve gotovinske kredite trebate jamce, sudužnike, gomilu papirologije, obradu kredita morate platiti, čak i ako vam ne bude odobren, dugo čekanje odobrenja i na kraju odbijenica. Vama novac treba odmah, a mikrokrediti su brza gotovina bez jamaca i sudužnika, samo na osobnu iskaznicu.

Istina je, mikrokrediti se odobravaju online putem uz osobnu ispravu i bankovnu karticu vašeg tekućeg računa. Povoljni uvjeti kreditiranja, brzo odobrenje, i zavidna brzina u isplati kredita na vaš račun čine ono što je ove kredite lansiralo među najtraženije kredite na cijelom kreditnom tržištu. Siguran oblik kreditiranja, povoljne kamate i rokovi otplate kredita prema vašim mogućnostima otplate, ova vrsta kredita se može i refinancirati nakon određenog vremena ako zapnete u otplati i ako se za to ukaže potreba.

Mikrokrediti za sve vaše iznenadne mikro i makro potrebe

Ljudi se zadužuju iz vrlo različitih razloga, neki spašavaju stil života na koji su navikli, a neki spašavaju goli život. No, nitko vas kod zahtjeva za gotovinski kratkoročni kredit ne pita za što vam treba novac, to je vaša privatna stvar. Nebankarski online mikrokrediti za sve vaše iznenadne mikro i makro potrebe su idealna, najbrža i najpovoljnija kreditna linija u situacijama kada morate brzo podmiriti puno različitih potreba iz samo jednog izvora novca.

Netko mora platiti razne zaostale račune i spasiti se od ovrha, netko započinje vlastiti posao i već je u kreditima, a treba mu samo mala dokapitalizacija, netko treba dodatni novac za stomatološke usluge, netko želi samo zatvoriti dozvoljene, prešutne i nedozvoljene minuse na računu i dugove po karticama. Mikrokrediti će nekome financirati svadbeno slavlje, nekom će platiti skupe popravke automobila, nekome će pomoći da dostojanstveno pokopa iznenada preminulog člana obitelji, a nekome da plati školarinu svome djetetu, potrebe su zbilja različite.

Mikrokrediti su dostupni svim punoljetnim osobama

Nažalost živimo u vremenu u kojem mnogi građani ne zadovoljavaju stroge kriterije banka o kreditnoj sposobnosti bez koje je nemoguće dobiti čak ni odobreni minus po tekućem računu, a kamo li kredit. Mikrokrediti su dostupni svim punoljetnim osobama od 18 – 80 godina, a možete ih zatražiti u nebankarskim kreditnim kućama i kod ovlaštenih privatnih pozajmljivača. Takav kredit mogu dobiti studenti, zaposleni, umirovljenici, sezonci, poljoprivrednici, iznajmljivači turističkih sadržaja, kao i oni koji rade honorarno.

Mikrokrediti su mnogim građanima koji vode male privatne poslove pomogli da prošire svoje poslovanje, zaduženima da plate svoje dugove i deblokiraju svoje tekuće račune. Građani koji su u registru dužnika ili na kreditnim crnim listama banaka ni ne mogu drugačiji kredit dobiti. Započinjanje vlastitog posla zna biti vrlo mukotrpno i dodatne financije u počecima su često potrebne koje u banci ne možete dobiti jer već jeste kreditima, u tom slučaju ovakav kredit je velika potpora da ne odustanete.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.