Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:57
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam

Brzi zajam koji rješava financijske probleme

Brzi zajam je mogućnost financiranja u obliku zajma do kojeg možete doći na vrlo brz i jednostavan način. Ovaj oblik financiranja je doslovce na svakom koraku dostupan, internet i tiskovine su pune oglasa kojima se nude brzi zajmovi koji rješavaju financijske probleme i situacije kada vam u kratkom roku hitno treba novac.

Našli ste se u situaciji nekog iznenadnog troška kojeg ne možete isfinancirati iz redovnih primanja koja su vam jedva dostatna za životnu egzistenciju. Kvar automobila ili nekog kućanskog aparata, popravak krova koji ne može čekati do prve kiše, poziv da nekome budete kumovi na vjenčanju i slične situacije mogu se riješiti uzimajući brzi zajam.

Ovaj način kreditiranja može vrlo brzo riješiti vaš financijski problem u kojem ste se trenutno našli. Novac do kojeg ćete doći pomoći će vam da pokrpate rupe u svom kućnom budžetu. No, kao i svaki kredit, pa tako i ovaj zajam trebate vraćati u dogovorenom vremenskom roku.

Brzi zajam kako do njega

Brzi zajam danas putem interneta možete realizirati u vrlo kratkom periodu. Ponuda na financijskom tržištu je vrlo široka, te uz ponude banaka može pronaći i ponude kreditnih tvrtki koje se bave davanjem kredita u kratkom periodu.

Dovoljno je da u internet tražilicu unesete brzi zajam i izlistat će vam se veliki broj ponuđača ovakvih zajmova. Potražite najpovoljnije varijante koje vama najviše odgovaraju. Usporedite uvjete poput kamatnih stopa, rok otplate, minimalan i maksimalan iznos zajma koji možete podići, potrebnu dokumentaciju. Provjerite da li je za zajam potrebno neko osiguranje naplate, što će ovisi o iznosu zajma, vašoj kreditnoj sposobnosti, te o roku otplate.

Možete se koristiti i web stranicama koje se bave usporedbom uvjeta različitih ponuđača, no koristite takve web stranice koje su provjerene i imaju najnovije podatke. Ukoliko koristite ove stranice, provjerite i originalnog ponuđača da li su uvjeti doista takvi koje vam je usporedna web stranica ponudila. Te, nakon provjere tek onda donesite odluku čije ćete usluge koristiti.

Brzi zajam uvjeti financiranja

Brzi zajam danas možete doista dobiti vrlo lako, jednostavno i brzo. Ono na što trebate pripaziti su kamatne stope koje u pravilu ne bi trebale biti veće od 7%, iako se mogu naći brzi zajmovi i po 5% kamatnih stopa. Iznosi za brze zajmove mogu iznositi od 75 EUR do 4000 EUR gdje se neće tražiti pretjerano puno dokumentacije. Kod nekih kreditora brzi zajam se može podići samo na temelju osobne iskaznice, dok će drugi tražiti tri zadnje platne liste, potvrde poslodavca ili izvatke od mirovine ako ste umirovljenih.

Rokovi otplate mogu biti do 18 mjeseci što prvo ovisi o iznosu zajma koji dižete, te usko povezano s time i vašom kreditnom sposobnosti. Kreditna sposobnost je vaša mogućnost vraćanja rata zajma, odnosno provjerava se da li već imate kreditnih zaduženja, kredita ili zajmova koje trenutno otplaćujete. No, za u velikoj većini s obzirom da se ne radi o velikim iznosima takve provjere će izostati. Dovoljno je da ste punoljetni državljanin Hrvatske.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.