Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:09
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na rate

Brze pozajmice na rate – vaše rješenje za sve situacije

Brze pozajmice na rate su danas naročito popularne zbog svih prednosti koje nude prema svojim korisnicima. Nemate više ušteđevine, a htjeli biste otići na godišnji odmor ovo ljeto? Rado biste otišli sa svojim prijateljima na koncert, no morate svoje račune prvo platiti? Planirate se vjenčati, ali nemate dovoljno novca da pokrijete sve troškove? Brze pozajmice na rate vam mogu ovdje pomoći da pokrijete sve troškove, račune ili dugove koje imate bez imalo problema. Brze pozajmice veoma se lako ugovaraju putem interneta, i pritom ne morate ispunjavati razne rigorozne kriterije kao niti ne morate prikupiti hrpu papirologije. Brze pozajmice su odlično rješenje kada vam je novac pod hitno potreban, te ne možete čekati svoju banku da vam odobri kredit kao niti obitelj ili prijatelja da vam uskoči u pomoć. U svega 15 minuta si možete preko kreditne kuće osigurati novce i riješiti bilo koji račun koji imate ili si priuštiti što ste si dugo htjeli!

Brze pozajmice na rate – bez muke dođite do novca

Kada vam se pojavi potreba za dodatnim novcem, najbolje rješenje su vam brze pozajmice na rate. Ove brze pozajmice vam omogućuju da bez obzira na vaš status i trenutnu situaciju da lako i bez ikakvih poteškoća dođete brzo do svojeg novca te riješite sve troškove i dugove dok kažete “keks”! Nema potrebe da prolazite kroz dodatni stres kada se već ionako nalazite u stresnoj situaciji. Brze pozajmice na rate su dizajnirane tako da ih možete zatražiti i ugovoriti putem web stranice od kreditne kuće. Tako je, dobro ste pročitali. Sada možete dobiti brzu pozajmicu online, bez da se morate uopće pomaknuti sa svojega mjesta. Na taj način možete doslovno dobiti pozajmicu novca dok sjedite na svojem kauču, dok putujete vlakom ili dok ste u inozemstvu. Pozajmice su dostupne 24 sata dnevno, te ih stoga možete zatražiti bilo kada i bilo gdje. Samo vam treba vaš pametni telefon, internet i dva dokumenta kako bi si mogli osigurati dodatni izvor novca!

Brze pozajmice na rate – bez čekanja si osigurajte novac

Na današnjem financijskom tržištu, najbolje rješenje kako da brzo, lako i diskretno dođete do novca vam je kroz uzimanje brze pozajmice na rate. Ove brze pozajmice vam omogućuju da si za čas posla osigurate dodatni izvor novca kada god da vam se javi potreba za time. Brze pozajmice na rate se mogu zatražiti kod svake dobre i provjerene kreditne kuće, online banke i kod drugih financijskih institucija. Putem njihovih web stranica možete im poslati svoj zahtjev za pozajmicom. Proces se sastoji od toga da ispunite njihov kratki formular sa svojim osobnim podacima, odaberete iznos i rok otplate pozajmice, te im onda ili preko njihove web stranice ili na njihovu e mail adresu pošaljete presliku osobne iskaznice i kartice od vašeg tekućeg računa gdje primate svoju plaću ili mirovinu. Realizacija pozajmice traje otprilike 15 minuta, i čim vam odobre vaš zahtjev za brzu pozajmicu, novac se automatski odmah isplaćuje na vaš navedeni račun.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.