Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na ruke

Ako ste na crnoj listi koristite brze pozajmice na ruke

Kreditna sposobnost je kamen spoticanja o koji se spotiče svaki drugi građanin koji traži kredit u banci, jer je ili već u kreditu, ili je nekome bio jamac ili sudužnik, ili je u nedozvoljenom minusu na tekućem računu, ako ste dužni po karticama. Ako ste na crnoj listi koristite brze pozajmice na ruke, jer je to jedina gotovina koju možete dobiti bez ovjera i provjera, bez komplicirane papirologije, bez žigova, potpisa, javnih bilježnika, jamaca i sudužnika.

Svijet novca je nemirno more, oni koji ga imaju, a to su banke, daju ga po vrlo strogim kreditnim kriterijima koje u današnje vrijeme vrlo rijetki građani mogu zadovoljiti. Zato su nebankarske kreditne kuće i ovlašteni privatni pozajmljivači kreirali brze pozajmice na ruke, za sve one građane koji su u registru dužnika, na bankarskim crnim listama, za ovršene i blokirane građane, za one koji rade na ugovor na određeno vrijeme, sezonce, studente, poljoprivrednike i umirovljenike sa malim mirovinama.

Žele vam zaplijeniti auto tražite brze pozajmice na ruke

Naglo ste ostali bez posla, a otplaćujete kredit za auto, pošto ste u zaostatku s plaćanjem poslali su vam obavijest o oduzimanju vozila. Auto vam treba jer novi posao koji vam se nudi i nije baš blizu. Kako ga zadržati, žele vam zaplijeniti auto tražite brze pozajmice na ruke, platite zaostale rate, prihvatite ponuđeni posao i nastavite urednu otplatu i auta i uzetog zajma, dakle sve je rješivo kada znate kako brzo doći do online gotovine.

Događa se i da ste uzeli neke stvari za kućanstvo, perilicu, frižider, zamrzivač i druge kućanske aparate i usred otplate ostanete bez posla. I vi možete očekivati pljenidbu kupljenih i do kraja neotplaćenih uređaja, pa je najbolje da odmah potražite najpovoljnije brze pozajmice na ruke i platite odmah zaostale rate. U protivnom možete ostati i bez kupljenih proizvoda i bez novca koji ste za njih već uplatili, a ne mora tako biti, jeftinije vam je reagirati na vrijeme.

“Čist račun duga ljubav” uz brze pozajmice na ruke

Među rijetkim sretnicima ste koji su uspjeli posuditi novac od prijatelja ili rodbine, ali odnedavno ste preko noći shvatili da i to ima svoju cijenu. Nazivaju vas, pitaju kada ćete vratiti dug, jer im eto novac baš iznenada treba. Iako znate da imaju novca, da su razlozi izmišljeni, sve vas to frustrira, prije svega njihovo nepovjerenje u vas. Narod kaže “čist račun duga ljubav” uz brze pozajmice na ruke to je i moguće.

Zatražite odmah brze pozajmice na ruke, vratite dug, spasite prijateljstvo i dobre rodbinske odnose i drugi put kad budete trebali hitnu posudbu novca od bliskih osoba, sjetite se da je kamate na zajam lakše podnijeti od nervoznog i sumnjičavog prijateljskog traženja da vratite dug. Može se dogoditi da i u otplati ovakvog zajma zapnete, ali javite se odmah svom zajmodavcu i prilagodite otplatu na duži rok i manje rate koje možete ažurno i uredno otplaćivati bez zastoja i kašnjenja.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.