Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:09
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti bez papirologije

Brzi krediti bez papirologije – novčani spas dostupan svima

Zadnjih nekoliko godina smo suočeni s ekonomskom krizom te svakih par mjeseci rastu cijene ne samo prehrambenih i neprehrambenih artikala već ujedno rastu i cijene energenata kao što su gorivo, plin, struja i ostalo. Zbog toga mnogi od nas smo postali jako pažljivi s novcem i kupujemo samo nužne stvari i stvari koje su snižene. No, zbog rasta cijena, naše plaće više nisu dostatne te nam ponekad zatreba već svota kako bismo pokrili sve troškove koje imamo ili kako bi si mogli priuštiti neke stvari za koje naša plaća nije dovoljna. Za to su brzi krediti bez papirologije odlična stvar jer nam omogućuju da brzo i lako dođemo do novca kada god da nam zatreba. Brzi krediti bez papirologije se mogu kod kreditne kuće, online banke i kod ostalih financijskih institucija zatražiti, te vam pritom, kao što i ime sugerira, ne bude trebalo skoro pa nikakve papirologije i ujedno cijeli proces se odvija putem interneta!

Brzi krediti bez papirologije – brzo i efikasno rješenje

Brzi krediti bez papirologije, kao što mu i samo njegovo ime govori, su krediti koji se brzo ugovaraju i isplaćuju, te vam pritom ne bude trebalo gotovo pa nikakve papirologije kako bi vam kreditna kuća odobrila zahtjev. Od papirologije kreditne kuće iziskuju samo osobnu iskaznicu kako biste potvrdili svoj identitet, i karticu od vašeg tekućeg računa gdje primate svoju plaću ili mirovinu, kako bi mogli vidjeti da redovno svaki mjesec primate svoja primanja. I to je sve što kreditne kuće traže od papirologije. Brzi krediti bez papirologije su dostupni za cijelo građanstvo koje je starije od 18 godina, i ima otvoren tekući račun i redovna primanja. Kreditnoj kući nije bitno radite li preko ugovora na određeno, zaposleni ste na studentski ili honorarni ugovor ili ste primatelj mirovine. Bitno je samo da imate redovna primanja i to je to.

Brzi krediti bez papirologije – zatražite kredit već danas

Brzi krediti bez papirologije se veoma lako ugovaraju. Trebati će vam svega nekoliko minuta kako biste obavili cijeli proces ugovaranja pozajmice. Sve što trebate učiniti jest samo otići do web stranice od kreditne kuće, ispuniti njihov kratki formular za slanje zahtjeva za kredit, te im bilo preko njihove web stranice ili e mail adresu poslati skenove osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. I to je sve! Nakon što ste im poslali svoj zahtjev, odmah se bacaju na posao. Realizaciju kredita možete očekivati već za 15 minuta, kada će vas obavijestiti o odobrenju kredita i isplati novca na vaš račun. Novce na račun možete očekivati isti dan, ukoliko ste za vrijeme radnog vremena im poslali svoj zahtjev. Njihovi brzi krediti bez papirologije su vam dostupni 24 sata dnevno, te im svoj zahtjev možete stoga poslati bilo kada i od bilo gdje, bez obzira gdje se vi nalazili i koje je doba dana, zbog čega su ovi krediti odlični i za hitne slučajeve!

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.