Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:09
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti online

“Brzi krediti online su jedinor racionalno rješenje!” – Mirko (44)

Prvi put sam se susreo s kreditima kada sam imao samo 16 godina jer već tada su roditelji bili ovisni o njima. Tada je to počelo samo s jednim kreditom koji je trebao osigurati novu kuhinju i zamijeniti krov na obiteljskoj kući. Od tada pa na dalje, krediti su stalno bili dio svakodnevice mojih roditelja. Kada sam naslijedio obiteljske nekretnine, umjesto da dižem kredite odlučio sam od toga napraviti biznis i nikada se nisam zaduživao. Ipak, trebalo je podići neki kapital da bi posao startao. Tako sam se odlučio za brzi krediti online ponudu i osigurao sam si početan kapital s kojim sam kupio sve potrebno za dobar start. Brzi krediti online spasili su me od dugih čekanja i dosadnih procedura. Ako trebate novac da biste započeli novi posao, a sve to želite napraviti u kratkom vremenskom roku, onda se odlučite za kredite online koji su puno jednostavniji od onih u bankama.

“Brzi krediti online su jednostavniji od ostalog” – Božena (51)

Uz brze kredite uspjela sam pokriti dug nakon prerane smrti mog muža. Nismo nikada imali puno, a i kada jesmo, pazili smo kako time raspolažemo. Ipak, svejedno smo s vremena na vrijeme morali uzimati kredite. Prije smo to radili uvijek preko banaka, no zadnjih deset godina uvijek se okrećemo kreditima online. Brzi krediti online odmah mi sjedaju na račun, a otplatila bi ih uvijek unutar par mjeseci. Troškovi pogreba i stari dugovi skupili su se odjednom i ponovo sam se pronašla u situaciji da uzmem kredit online. Učinila sam to bez ikakve dileme. Nema potrebe da glavu gubite oko toga kada će Vam kredit sjesti na račun – brzi krediti online prejednostavno su rješenje koje bih preporučila svakome. Umjesto natezanja s bankama i ostalim davateljima ovakve usluge, odlučite se za brzi kredit putem interneta. Napomenula bih i negativne strane ovog modela uzimanja kredita, no ja ih jednostavno ne vidim. Hvala Vam!

“Brzi krediti online su mi najveće otkriće” – Zoran (36)

Oduvijek sam znao da ću otvoriti svoj biznis, no isto tako sam znao da ću za to trebati kapital kojeg jednostavno nemam. Premda sam radio poslove koji su mi donijeli dobre prihode, način na koji živimo ja i moja obitelj jednostavno ne ostavlja mjesta za neke poštene štednje pomoću kojih bi prikupio taj novac u par godina. Zato sam se odlučio za ovu ponudu. Brzi krediti online su me oduševili najviše iz razloga što nije bilo nikakvih dugih procedura koje sam u startu očekivao. Jednostavno sam se prijavio, a novac mi je sjeo već istoga dana. Zaista jesu brzi. Nakon toga mučilo me hoće li biti još nekakvih stvari koje će mi iskočiti da platim o kojima nisam znao, no ispada da toga nema kad su pitanju brzi krediti online. Danas kada posao ide dobro i kada nemam više toliku potrebu za kreditima, jedino što mogu napraviti je preporučiti ostalima da slijede svoje snove i odluče se za zajmove i kredite bez previše problema.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.