Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:26
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti za neuredne klijente

Brzi krediti za neuredne klijente vrste

Brzi krediti za neuredne klijente su krediti koji se odobravaju bez posebnih provjera. Provjere obuhvaćaju povijest urednog platiše unutar bankarskog sustava, te provjeru kreditne sposobnosti.

Ukoliko pripadate skupini osoba koje uzimaju kredite i pozajmice, a da pri tome niste uredan platiša budite uvjereni da je to zabilježeno unutar bankarskih evidencija, te se vi tretirate kao rizičan klijent zbog svoje neurednosti prilikom otplate kredita ili zajmova. Čak i kada zatražite upit o kreditu ili pozajmici napomena da ste neuredan platiša pojavit će se kod svakog bankovnog referenta kao opaska.

Brzi krediti za neuredne klijente su za vas jedino rješenje jer se prilikom odobravanja ovih kredita ne provjerava urednost platiše niti vaša kreditna sposobnost. Kreditno financijske agencije neće provjeravati vašu povijest plaćanja, a za odobravanje kredita bit će vam potrebna samo osobna iskaznica. Kod banaka ćete vrlo teško dobiti kredit ili pozajmicu jer banke puno detaljnije prate svoje klijente prilikom odlučivanja hoće li vam odobriti kredit ili neće.

Brzi krediti za neuredne klijente uvjeti

Brzi krediti za neuredne klijente imaju jako malo uvjeta koje treba ispuniti prilikom traženja kredita ili pozajmice. Dva su osnovna uvjeta koja morate ispuniti, a to su da ste punoljetni i da imate hrvatsko državljanstvo.

Prilikom podnošenja zahtjeva za brzi kredit tražit će vas samo osobnu iskaznicu. No, brzi krediti za neuredne klijente se odobravaju samo do određenih iznosa za koje kreditor smatra da može podnijeti rizik od neplaćanja. U slučaju da dođete u situaciju da ne možete uplatiti sijedeću ratu uvijek otplatni plan možete dogovoriti na drugačiji način i prilagoditi svojoj trenutnoj situaciji koja se pogoršala u odnosu na vašu situaciju kada ste dogovarali kredit.

Moguće je da ste u međuvremenu ostali bez posla i neki period nećete moći vraćati rate kredita na vrijeme ili uopće jer nemate novaca ni za egzistenciju, na vrlo jednostavna način možete dogovoriti novi otplatni plan, pa čak i period počeka u kojem nećete otplaćivati rate, nego na primjer nakon dva ili tri mjeseca ponovo početi plaćati rate kredita.

Brzi krediti za neuredne klijente kako do njih

Brzi krediti za neuredne klijente mogu se realizirati preko interneta na službenim web stranicama, ali i u poslovnicama ukoliko više volite osobni kontakt. Nije potrebno napominjati da je putem interneta predani zahtjev puno brže u obradi, te je i sam postupak zaprimanja, obrade i odobravanja kredita puno brži od zahtjeva do realizacije kredita uplatom na vaš tekući račun.

Ukoliko pripadate skupini koja ima blokiran račun i svoja primanja dobivate na zaštićeni račun možete čak sa nekim kreditorima dogovoriti i isplatu novca kredita na ruke ukoliko smatrate da bi vam postojeće ovrha zablokirala sredstva novog kredita. Banke su malo strože u odnosu na kreditno financijske agencije koje se bave davanjem kredita bez provjere i brz instrumenata osiguranja naplate. Možete pokušati i u bankama koje nemaju previše stroga pravila.

No, brzi krediti za neuredne klijente se odobravaju u malim iznosima pa ne predstavljaju veliki rizik ukoliko dođe do situacije neplaćanja i nemogućnosti vraćanja kredita uopće.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.