Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam isplata odmah

Brzi zajam isplata odmah – osiguraj dodatna sredstva već danas!

Kreditna sredstva danas sve su nedostupnija, a razlog tome je svakako broj slučajeva kada nam ona i trebaju. To je svakako posljedica modernog života: danas imamo puno više troškova o kojima naši preci nikada nisu morali razmišljati. Oni nisu vozili aute koje su morali održavati niti skupo popravljati, nisu imali račune za struju, plin i vodu, a isto tako nisu trošili svaki mjesec za bonove za mobitel. Može se reći da je život ranije bio u jednom pogledu jednostavniji. Današnji je možda više prilagođen nama, ali isto je tako i skuplji. Brzi zajam isplata odmah zato je najbolji model priskrbe dodatnih sredstava kada nam je potreban euro više. Kako imamo tako puno troškova, s vremena na vrijeme nam se skupe odjednom, a to nismo u stanju brzo pokriti. Zato možemo u vrlo kratkom vremenskom roku nabaviti zajam s kojim ćemo te probleme i riješiti. Nema brige oko otplate ovakvog zajma jer radi se uglavnom o malim količinama novca. Odluči se za brzi zajam isplata odmah i svoje probleme rješavaj u trenu!

Brzi zajam isplata odmah za svaku primjenu, odnosno namjenu!

Ono što zajmovi omogućuju za razliku od nekih kredita jest trošenje dodatnih sredstava onako kako VI to želite. Brzi zajam isplata odmah djeluje kao nenamjenski kredit kratke procedure i kao kredit koji odmah sjeda na Vaš račun. Za razliku od bankovnih kredita, ovdje nema dugih procedura koje trebate proći da biste dobili kredit. Umjesto takvih procedura, radi se o brzoj isplati koja se događa unutar sat vremena nakon što ste se prijavili za zajam. Brzi zajam isplata odmah znači isplata u istom danu (odnosno istom satu) i omogućuje Vam da trošite sredstva koja ste posudili već istoga dana kada ste se za njih i odlučili. Vrlo je jednostavno doći do dodatnih eura kada su oni zaista potrebni, a treba isto tako napomenuti da su kamate vrlo slične onima u bankama. Uz brze zajmove osigurajte novo vozilo, poklon svom djetetu ili adaptaciju kuhinje. Granica nema kada su u pitanju dodatni novci, a osim dugova, mnogi će se počastiti zajmovima da bi si priuštili ono što im je potrebno.

Brzi zajam isplata odmah i to bez dodatnih naknada!

Kada uzimate klasičan kredit u banci, u nekome ćete trenutku izračunati koliko ćete na kraju, kada otplatite taj kredit, novca ostaviti banci. Osim samih kamata, u banci ostavljamo i razne druge iznose u obliku nekih provizija ili naknada. Brzi zajam isplata odmah omogućuje ti da ne plaćaš više novaca nego što je potrebno. U ovom slučaju plaćaš samo ono što moraš – minimalnu kamatu. Nema više plaćanja dodatnih troškova kada je u pitanju samo jednostavan zajam. Brzi zajam isplata odmah omogućit će Vam da ne brinete oko toga kada će novci stići na račun, već da odmah rješavate probleme koji Vas muče. Također, ovakav oblik kreditnog poslovanja sve je osim kompliciranog. Isprobajte novi oblik pribavljanja dodatnih sredstava i zaboravite na sve ono što Vas je živciralo kada ste išli tražiti kredit u banci. Brzi zajam sve je češći među običnim građanima i koriste ga za razne situacije stoga razmislite i isprobajte i Vi!

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.