Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam na osobnu

Brzi zajam na osobnu za blokirane

Brzi zajam na osobnu iskaznicu idealno je rješenje za sve građane kojima treba zajam a imaju blokiran tekući račun. Iako građani koji imaju blokirani račun svoja primanja do određenog zakonskog iznosa mogu primati na svoj zaštićeni račun kako bi se zadovoljio egzistencijalni minimum, ipak i oni mogu dizati brzi zajam kako bi došli do potrebne gotovine.

Moguća je isplata na zaštićeni račun jer njega ovrhovoditelj ne smije dirati, pa se i zajmovi mogu isplaćivati na zaštićen račun bez da budu predmet ovrhe kao blokiran tekući račun.

Međutim mnogi građani koji su blokirani se ipak boje da im isplata zajma na zaštićeni račun ne bi bila ovršena, pa će radije dogovoriti isplatu u gotovini. Također zbog postojeće ovrhe blokirani građani imaju narušenu kreditnu sposobnost pa je brzi zajam na osobnu iskaznicu idealno rješenje jer se ne zahtijevaju platne liste i provjere kreditnih sposobnosti kao u bankama kod koji ovakvi građani ne bi mogli dobiti zajam.

Brzi zajam na osobnu za nezaposlene

Brzi zajam na osobnu iskaznicu je kao i za blokirane građane, također i za nezaposlene građane idealno rješenje. Naime, nezaposleni građani nemaju stalnih primanja pa im je zbog toga kreditna sposobnost niska ili narušena. Prilikom dizanja brzog zajma samo na osnovu osobne iskaznice kao jedinog dokumenta nema provjera o primanjima i mogućnostima otplate.

Rizik kod ovakvog oblika kreditiranja je isključivo na kreditoru, te se iz tog razloga odobrava brzi zajam na osobnu na manje iznose i na kraći rok otplate. Uplaćene rate se pažljivo prate, te na prvo kašnjenje će vas kontaktirati neki od službenika za naplatu sa kojim možete raspraviti o novom otplatnom planu koji ćete moći redovno otplaćivati i na vrijeme.

Kreditoru nije u interesu da vas zastrašuje, nego da dobije svoj novac natrag i kamate koje ste dogovorili i koje zapravo predstavljaju cijenu posudbe novca. Stoga su se i otvorile ovakve opcije da se omogući ljudima kojima je novac nužno potreban da dođu do zajmova.

Brzi zajam na osobnu za sve kojima treba zajam

Brzi zajam na osobnu zapravo je namijenjen svima, tko god želi može se obratiti kreditoru za ovakvu vrstu zajma ukoliko je punoljetan i ima hrvatsko državljanstvo. Ukoliko zajam tražite od inozemnog kreditora onda ne morate ispunjavati ova dva osnovna uvjeta, no možda ćete trebati ispunjavati neke druge uvjete i kamatne stope su stostruko više.

Stoga je ipak pametnije držati se kreditora koji su registrirani u Hrvatskoj za obavljanje ove djelatnosti, kako biste bili sigurni da vas neće prevariti sa lihvarskim kamatama jer to stoji sitno napisanim slovima na dnu ugovora, koje vi niste ni vidjeli a kamoli pročitali.

Brzi zajam na osobnu vrlo je popularan jer nije potrebno dostavljati previše dokumentacije, te je zbog toga postupak vrlo brz i jednostavan. Sam proces od predaje zahtjeva, odrade i odlučivanja je vrlo brz i period uplate novca na vaš tekući račun je vrlo kratak. Bit ćete iznenađeni koliko brzo možete do potrebnog novca doći.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.