Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam na rate

Brzi zajam na rate svakako je moguć!

Baš kada danas uvijek imamo neku lovu za potrošiti, baš isto tako nikada nemamo dosta. To je svakako normalno jer živimo u vremenu kada su krediti čisti “mus”. Kreditima otplaćujemo stvari koje smo si unaprijed priuštili, a te stvari obično nisu neki luksuz nego čisto stvari koje doista trebamo. Kako danas doći do posla ako nemaš auto i kako danas živjeti u stanu ako nemaš perilicu za rublje, internet i kuhinju? Puno je troškova za svakoga tko započinje neki ozbiljan i samostalan život i baš zato se svatko od nas odlučuje na kredite jer jedva čekamo početi živjeti. Brzi zajam na rate zato je odličan u takvom slučaju. Takav zajam omogućit će nam da odmah dobijemo novac koji želimo, a onda ga kasnije kroz rate vraćamo. Rate otplate nikada nisu zafrkancija i često nam to visi nad glavom, no to je moguće otplatiti. Kako pronaći pravi brzi zajam na rate? O tome pričamo u tekstu.

Brzi zajam na rate treba nam za sve živo – a ništa od toga ne smatra se luksuzom.

Kako to da danas trebamo toliko novaca samo da bismo normalno živjeli? Zašto naši preci nisu imali problema s kreditima koje mi danas sasvim normalno doživljavamo? Odgovor leži u tome da živimo u razvijenoj fazi kapitalizma koja se pak kosi s erom modernih tehnologija koje nam olakšavaju živote. To kad kažemo da imamo tehnologiju koja nam olakšava život ne znači da to nema svoju cijenu. Ta cijena je itekako postojeća i tiče se svih silnih troškova koje moramo platiti da bismo vodili takav život. Zlatni primjer toga je osobno vozilo. Vozilo ne smatramo luksuzom, no ono je vrlo skupo, a još je skuplji i popravak koji nas dočeka kada najmanje očekujemo. Uz brzi zajam na rate možemo se održati na nogama, no gdje pronaći brzi zajam na rate? Kako doći do novca koji nam je toliko potreban, a da se ne moramo zafrkavati s bankama i gubiti vrijeme na čekanje u njima?

Brzi zajam na rate nudi se na raznim mjestima. Gdje je onaj najbolji?

Puno smo govorili o prilikama kada nam treba brzi zajam, no gdje ga onda pronaći? Čini se da su zajmovi u bankama vrlo kompleksni i ne čine nam se primamljivima. Jedan od razloga je što zajam ne sjeda na račun odmah – čekamo ga nakon dugih procesa u bankama koje traže naše vrijeme. Traže ti procesi i naš novac; često u obliku nekakvih sitnih provizija koje nas samo živciraju jer shvaćamo da plaćamo da bismo dobili novac koji nemamo. Sve je to suludo. Zato danas postoji brzi zajam na rate koji se može pronaći online: takav zajam vrlo rijetko dolazi kasnije nego onaj iz banke, a isto tako ni jedan takav zajam ne skriva dodatne troškova jer eto, trebalo je izraditi neki obrazac koji ste ispunili za minutu, ali ste ga morali platiti kao i one glupe biljege u državnim institucijama. Brzi zajam na rate moguć je online: on je brz, sjeda odmah na račun i ne skriva dodatne troškove. Najbolji dio tog zajma je što ga možete čak dobiti i bez kamata ukoliko ga odmah vratite. Ako ga ne vratite odmah, platite kamatu sličnu kao u bankama. To znači da ne postoji loša strana takvog zajma – postoje samo prednosti radi kojih ćete ga htjeti isprobati!

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.