Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:26
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam online

Brzi zajam online – zašto bih se odlučio/la za njega?

Koliko puta ste mogli vidjeti kredite i ponude kredita na ulicama? Na cesti? Koliko puta ste vidjeli oglase na tramvajskim stanicama i na noćnoj rasvjeti? Čini se da smo danas sve više ovisni o kreditima, a nitko ne zna zašto. Činjenica jest da smo danas naučili živjeti sa svim pogodnostima modernog vremena, no često nismo spremni platiti cijenu za taj život. Kada kažemo cijena zaista mislimo na cijenu jer radi se o životu koji je pun rashoda i troškova. Vozimo automobile za koje treba platiti gorivo i skupe popravke, koristimo uređaje u kući koji troše puno struje koju moramo platiti, a isto tako smo ovisni o mobitelima i internetu koji također koštaju. Brzi zajam online najbolje je rješenje za sve one koji trebaju novac odmah da bi si i dalje mogli priuštiti takav životni stil. Brzi zajam online također dolazi s posebnim prednostima koje ne postoje u drugim oblicima kreditnog poslovanja.

Brzi zajam online preteći će klasično kreditno poslovanje!

Ono što je glavna prednost ovog zajma je činjenica da je on zaista brz. Dok ćemo u bankama čekati na svoj zajam nekoliko dana, možda čak i tjedan dana, brzi zajam online stiže na Vaš račun već istoga dana kada ste ga i naručili. Ta brzina karakterizira većinu poslova koji su se prebacili online. Sjetite se kako smo do odjeće i obuće dolazili isključivo onda kada bismo se u subotu ujutro dignuli malo ranije pa zaputili u obližnji shopping centar da bismo si kupili par stvari što se tiče obuće i odjeće. Danas to radimo tako da umjesto ranog buđenja upalimo katalog online u pauzi na poslu i pogledamo što ćemo si priuštiti. To naručimo i dočekamo doma. Nismo uložili puno vremena u tu radnju. Sada ćete isto tako malo vremena ulagati u radnju naručivanja i primanja zajmova i kredita. Brzi zajam online omogućit će Vam naručite svoj kredit baš kao što naručujte i druge stvari putem interneta.

Brzi zajam online dolazi s raznim prednostima, ne samo brzinom!

Kada pomislimo na takav model kreditnog poslovanja, u kojemu kredite naručujemo baš kao i tenisice, mnogi će sumnjati u transparentnost takvog poslovanja i očekivati dodatne cake. To očekuju upravo zato što kada u bankama podižu kredite, onda brzo nalete na još neke sitne provizije, male naknadice i dodatne neke troškove. O tim troškovima nisu upozoreni kada su se upuštali u proces podizanja kredita. Ipak, kada je u pitanju brzi zajam online, takvih provizija nema. Nema dodatnih naknada i nekakvih cifri jer se provodi neka procedura baš zato što je procedura svedena na minimum. Osim toga, isto tako kamate su transparente, a oni koji brzi zajam online vrate jako brzo mogli bi ga čak i ostvariti besplatno, odnosno bez plaćanja ikakve kamate. U takvim uvjetima nije ni čudo da sve više nas uzima novac online, baš kao što i sve više nas kupuje sve živo: od odjeće do namirnica – upravo online!

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.