Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dajem pozajmice i krediti

Dajem pozajmice i krediti, najbrži način kako doći do novca

Svjesni smo da je život pun mnogih neočekivanih situacija. Mnoge od navedenih situacija zahtijevaju novac, ali što kada ga nemamo? Zamislite situaciju u kojoj vam je potreban novac a nemate se na koga osloniti, što vam je činiti? Dajem pozajmice i krediti online zajmodavaca su tada jedino logično rješenje. Riječ je o brzim i jednostavnim financijskim uslugama koje vam omogućuju novac na računu najkasnije u roku od 24 sata.

Kao što sam naziv govori, riječ je o online proceduri, što znači da uz internet vezu vi svoj novac možete zatražiti bilo kada i bilo gdje. Dajem pozajmice i krediti su danas jedna od najpopularnijih online usluga kada je u pitanju novac. Pitate se zašto? Jednostavan proces apliciranja, brzo odobravanje i brza isplata, sve to čini navedenu uslugu poželjnom. Kome je namijenjen ovakav oblik financiranja? Navedena usluga je namijenjena svima onima koji se pronađu u nenadanoj financijskoj situaciji koja zahtjeva hitan novac u što kraćem roku.

Dajem pozajmice i krediti, od prijave do isplate u samo 15 minuta

Postavlja se pitanje od koga uzeti ponudu dajem pozajmice i krediti a da je ona sigurna? Danas poznajemo dva oblika online zajmodavaca, one legalne i lažne. Legalni online zajmodavci su kreditne agencije koje posluju online, dok su lažni oni koji posluju samo za svoju dobit. Kako prepoznati razliku? Preporučujemo da svoju pretragu online zajmodavca i ponude vršite isključivo putem specijaliziranih web stranica koje posluju samo s legalnim zajmodavcima. Na ovakav način dobivate samo najbolje ponude na tržištu, i isto tako se štitite od mogućih prijevara. Kako izgleda procedura ostvarenja brzih pozajmica ili kredita?

Nakon što ste pronašli odgovarajućeg zajmodavca, dovoljno je samo da napravite klik na “Posudi sada” i stranica će vas automatski preusmjeriti na izradu zahtjeva. Često ćete na web stranici zajmodavca prvo krenuti s odabirom iznosa i roka otplate preko kreditnog kalkulatora. Navedeni kalkulator vam automatski računa otplatu i ostale troškove. Sljedeći korak je ispunjavanje online obrasca s vašim osobnim podacima i prilaganje potrebne dokumentacije. Za kraj svoju ponudu šaljete zajmodavcu i čekate svoj odgovor. Odgovor stiže u roku od svega par minuta kao i isplata na račun po odobrenju. Dajem pozajmice i krediti danas postaju najtraženiji pojam za dolazak do brzog novca.

Dajem pozajmice i krediti, ostvarite brzi novac još danas

Pitate se da li zajmodavci koji nude usluge dajem pozajmice i krediti traže posebne uvjete za ostvarivanje brze isplate? Odgovor je ne. Zajmodavci od vas jedino traže da ste punoljetna osoba koja ima stalna mjesečna primanja. Pošto se cijeli proces odvija online također je poželjno da imate kontakt broj na koji vas se može dobiti, kao i mail adresu. Dokaz da ste punoljetni i da imate stalna mjesečna primanja prilažete u traženoj dokumentaciji gdje zajmodavac od vas traži presliku osobne iskaznice kao i platnih lista.

Pitate se za što sve možete posuditi novac? Dajem pozajmice i krediti posluju pod drugačijom politikom nego banke, što znači da vas zajmodavac neće pitati za što vam treba novac i gdje ga planirate potrošiti. Na vama je hoćete li posuditi samo 75 EUR ili 4000 EUR i na što ćete ih potrošiti, zajmodavce je jedino briga da na vrijeme vratite svoj dug, a on se može vratiti u roku do 18 mjeseci. U slučaju problema s otplatom isto tako možete napraviti i drugačiji rok otplate, što još jednom dokazuje kako je navedeni način posuđivanja novaca ne samo najbrži nego i najpraktičniji.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.