Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika za građane

Vidjeli ste oglas sa naslovom Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika, a nalazite se u situaciji da vam je hitno potreban novac. Banke su vas zbog prezaduženosti, niske kreditne sposobnosti ili blokiranog računa odbile u vašem traženju pozajmice? Postoji rješenje i za vas kako možete doći do novca kako biste premostili financijski kolaps u kojem se trenutno nalazite.

Vratite se na oglas Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika i uputite upit da provjerite kakvi su uvjeti te koje iznose novca možete pozajmiti ovim putem, te što zapravo predstavlja pozajmica sa ovjerom kod javnog bilježnika. Naime, sve što se ovjeri kod javnog bilježnika ima zakonsku osnovu za bilo kakvo utuživanje ili sudski postupak. To moramo naglasiti kako biste bili svjesni da potpisivanjem ugovora o pozajmici kod javnog bilježnika zapravo kreditoru dajete pravo da vas tuži ukoliko pozajmicu ne vraćate na vrijeme.

Možda ovo i jest jedini način da dođete do pozajmice koja vam hitno treba, no prije provjerite sve uvjete koje vam ovaj kreditor nudi kako ne biste plaćali previsoke kamate na posuđeni novac.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika za poduzetnike

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika namijenjene su i poduzetnicima i to najviše malim poduzetnicima kojima treba za kraći period određena suma novaca kako bi prebrodili trenutnu nelikvidnost zbog prevelikih obaveza. Poduzetnici mogu sklopiti ugovor sa kreditorom kod javnog bilježnika, baš kako bi to učinili da im je i banka dala kredit.

U nekim trenucima poslovanja poduzetnici se mogu naći u situaciji kada ne mogu na vrijeme platiti sve svoje obaveze, a kreditori koji daju oglase sa naslovom Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika usmjeravaju svoje usluge i poduzetnicima, ne samo građanima.

Kreditori će sklopiti ugovor sa poduzetnikom kod javnog bilježnika kojim će obvezati tvrtku da u određenom roku vraća pozajmicu, a moguće je i da će tražiti neki oblik osiguranja naplate poput zadužnica od poduzetnika. No, kao i kod građana tako i kod poduzetnika u slučaju neplaćanja rata pozajmice, kreditor može temeljem ugovora ovjerenog kod javnog bilježnika pokrenuti ovrhu za prisilnu naplatu.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika rješenje za sve

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika imaju cilj obratiti se zapravo svima kojima je potrebna pozajmica, a nsu je mogli dobiti od banke ili nekih drugih kreditora, što zbog blokade na računu, što zbog niske kreditne sposobnosti.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika su kreditori koji će sa vama sklopiti ugovor o pozajmici koji ćete trebati ovjeriti kod javnog bilježnika. Ukoliko su uvjeti pozajmice povoljni sa kamatnom stopom i rokom otplate, ionako bi kod banke morali potpisati ugovor kod javnog bilježnika, tako da razlike neke zapravo i nema.

Ugovorom koji ćete potpisati kod javnog bilježnika je sve definirano, te ukoliko se držite otplatnog plana i otplaćujete rate pozajmice na vrijeme u rokovima koji su definirani ugovorom koji ste potpisali kod javnog bilježnika, nećete imati nikakvih problema. No, kao i kod svake neredovite otplate kredita i pozajmica tako i u ovom slučaju mogu nastati problemi u smislu ovrha kje bi vas mogle dovesti u blokadu na računu.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.