Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

E pozajmica

E pozajmica – vaše rješenje u kritičnim situacijama

E pozajmica je jedno od najboljih rješenja te nam svima jako dobro dođe kada nam se čini da nemamo dovoljno novca da pokrijemo sve troškove. Iako su režije uvijek više manje iste svakog mjeseca, nikada ne možemo predvidjeti one neočekivane troškove. Primjerice, možda vam se dogodi neki određeni kvar na vašem automobilu i morate ga hitno odnijeti do svojeg mehaničara. Ili biste si htjeli kupiti odličan laptop koji je super snižen u trgovini, no nemate dovoljno novca kod sebe da ga kupite. U takvim situacijama vam je e pozajmica odlična stvar. Život je veoma nepredvidiv, posebice zadnjih par godina gdje je došlo do pandemije i ekonomske krize. Cijene proizvoda i energenata samo rastu, dok nam plaće ostaje tu gdje i jesu. Ujedno, nikada ne znate kada ćemo opet ući u lockdown. Stoga je uvijek bitno imati spreman plan B, a s pozajmicom možete uvijek računati jer je dostupna svima i odobrenje je zagarantirano.

E pozajmica – nikada brže dođite do novca

S velikim napretkom u razvoju moderne tehnologije te generalne modernizacije trgovina i usluga, došlo je do velikog pomaka i napretka u svijetu bankarstva. Posebice se to može osjetiti kada je u pitanju ugovaranja kredita i zajmova. S dolaskom tehnologije su polako počele nicati kreditne kuće i ostale slične financijske institucije koje su među prvima prebacile bankarstvo s fizičko u digitalno tržište i omogućile ljudima da dođu do e pozajmica preko interneta. Na taj način ljudi mogu bez problema i puno čekanja ugovoriti pozajmicu bez da se moraju pomaknuti sa svojeg kauča. Nema više potrebe da se mučite s čekanjem u redu i gubljenjem vašeg vrijednog vremena. jer vam je sada e pozajmica dostupan nadohvat ruke. Osim što je procedura ugovaranja pozajmice pojednostavljena do maksimuma, ujedno je papirologija smanjena na sam minimum. Sada vam od cijele dokumentacije treba samo vaša važeća osobna iskaznica kao i vaša kartica od tekućeg računa na kojem primate svoju plaću ili mirovinu.

E pozajmica – brza realizacija i isplata pozajmice

Kao što i samo ime vam govori, e pozajmica je pozajmica koja se ugovara putem interneta te vam omogućuje da ostvarite pozajmicu novca brzo i jednostavno bez puno čekanja. Već zadnjih desetak godina postoji ovaj tip bankarstva gdje preko web stranice od kreditne kuće možete ostvariti pozajmicu. Cijeli postupak je veoma jednostavan te je puno manje kompliciran od ugovaranja kredita u banci. Sve što trebate učiniti kako bi se vaša e pozajmica realizirala već danas je da samo posjetite web stranicu od kreditne kuće, odaberete iznos i rok otplate svoje željene pozajmice, ispunite njihov kratki formular i pošaljete im preko e mail adrese preslike dokumenata. Čim zaprime vaš zahtjev, odmah započinje proces obrade i realizacije vaše pozajmice. Po uspješnom odobrenju oni odmah vrše isplatu novca na vaš račun te tokom dana možete očekivati novce na računu. Ukoliko se ikada nađete u situaciji gdje vam je potrebno više novca, tada vam je ova online pozajmica odlično rješenje.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.