Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Extra brzi zajam

Extra brzi zajam i kako do njega?

Mnogima od nas često su potrebni zajmovi što prije – zajmovi koji će nam odmah pomoći jer imamo vrlo bitne troškove koje odmah moramo podmiriti. Takve situacije najčešće zapadnu mlade roditelje, ljude lošijeg socio-imovinskog statusa i samce. U takvim situacijama banke nekada jednostavno nisu opcija. U bankama na zajmove čekamo obično duže nego što bismo htjeli. Isto tako, događaju se situacije gdje se prijavimo za kredit, čekamo, a na kraju budemo odbijeni. Kako riješiti tu situaciju? Odnosno, kako pribaviti zajmove kada banke nisu opcija? U ovome tekstu govorimo više o zajmovima i alternativnim metodama kreditnog poslovanja. Extra brzi zajam danas se lako može podići preko interneta, a sve što trebate napraviti je odrediti visinu zajma i rok otplate. Ono što je super kad je u pitanju extra brzi zajam jest činjenica što Vam je sve transparentno izviješteno i prije nego postignete dogovor o zajmu. Dakle, svi oni koji bi htjeli zajam van banaka, sada imaju svoju opciju.

Zašto je extra brzi zajam isplativ?

Mnogi od Vas će se pitati zašto se uopće odlučiti za extra brzi zajam kada možete podići jedan u banci? Mi ne smatramo da je zajam u banci loš, samo ističemo kvalitete i prednosti koje extra brzi zajam ima pred onim zajmovima u bankama. Ovakav online zajam najveću prednost ima pred bankovnim kada je u pitanju brzina. Dok ćemo u bankama čekati na svoj zajam neko vrijeme, ovakav zajam ne čekamo ni minute previše. Radi se o online dogovoru nakon kojeg novci stižu na Vaš račun isti sat kada ste i ga naručili. To efektivno znači da možete u istom danu kada shvatite da trebate brzi zajam – taj zajam i dobiti. Tada možete istoga dana platiti troškove koji pod hitno trebaju Vašu pozornost, a možete i riješiti sve ostale probleme. Ovakvi zajmovi dobri su za razne situacije i na njih možete gledati kao svojevrsne nenamjenske kredite. Kredite uz još više prednosti!

Extra brzi zajam – kada ga uzeti?

Postavlja se onda pitanje: “Kada uzeti extra brzi zajam i u kojim situacijama? ” Naravno da su ovakvi zajmovi savršeni za one koji su blokirani. Dok banka takvima ne izdaje nikakve kredite i kamate, ipak postoje troškovi koji se i dalje moraju pokriti, a kada nema druge opcije, extra brzi zajam je uvijek tu. Osim toga, ovakav zajam također je dobar kada nas zadese neki neplanirani troškovi. Premda svatko od nas u trenutcima kad ima više novaca nešto ostavi sa strane baš za ovakve slučajeve, zna se dogoditi da tih slučajeva bude više zaredom, a mi nismo uspjeli uštedjeti. Sjetite se samo stresa kada auto vodite automehaničaru jer auto je prošao već 200 000 km i znate i sami da će prije ili kasnije trebati neki veći popravak ili zamjena. Auto svakako nije jedini “nenadani trošak” o kojem govorimo, no i sami znate da takvih može biti puno kada živimo u vremenu gdje nam strojevi toliko pomažu. Ukoliko Vas zadesi situacija gdje trebate euro više, odlučite se za zajam online i riješite svoje probleme!

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.