Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:57
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank

Ferratum bank vodeći lider digitalnog bankarstva

Kada se samo spomenu online brzi krediti, zajmovi i pozajmice, na pamet vam odmah pada ferratum bank vodeći lider digitalnog bankarstva. Isto se dogodi kada u internetske tražilice utipkate pojmove brzi krediti, zajmovi i pozajmice iskače vam najtraženija nebankarska kreditna kuća ferratum, kao jedna od najstarijih, najpovoljnijih i najtraženijih online kreditnih kuća. Tako visoka pozicioniranost među online zajmodavcima je posve zaslužena predanim radom, visokom profesionalnošću, jednostavnošću kreditne procedure i vrhunskom fleksibilnošću u online kreditiranju.

Tako zavidan poslovni rejting ferratum banka nije stekao preko noći, građen je strpljivo i uporno dugih 20 godina i sa jednakim marom i poslovnošću se proširuje i učvršćuje i dalje. Ferratum je živi dokaz da se može uspješno i korektno poslovati i bez mega-birokratskog aparata, da je takvo poslovanje daleko najbrže u cijeloj povijesti bankarenja, da povjerenje građana treba zaslužiti i da je možda ipak povjerenje za povjerenje najbolji temelj uspješnog poslovanja u dobrim vremenima jednako kao i u lošim okolnostima.

Krediti, zajmovi i pozajmice bez papirologije su sinonim za ferratum bank

Klasične banke nastoje svoje kredite osigurati gomilom komplicirane papirologije zaboravljajući da se papiri mogu najlakše falsificirati. Obrada bankarskih kredita se plaća, dugo traje, uvijek fali neki papir i odobrenje je uvijek neizvjesno što je za tražitelje kredita vrlo frustrirajuće. Krediti, zajmovi i pozajmice bez papirologije su sinonim za ferratum bank i postali su slogan i za sve druge nebankarske kreditne kuće i ovlaštene privatne zajmodavce, kao i za cjelokupno online kreditiranje na kreditnom tržištu.

Ferratum bank je među prvima počeo odobravati online kredite, zajmove i pozajmice samo na osobnu iskaznicu i bankovnu karticu aktivnog tekućeg računa. Ferratum je među prvim zajmodavcima uveo jednostavnu kreditnu proceduru koja je u svega par klikova dovršena, a zatraženi novac na računu tražitelja kredita, zajma ili pozajmice. Online kreditiranje bez jamaca, sudužnika, ovjera, provjera, javnih bilježnika, žigova i potpisa je zaživjelo zahvaljujući Ferratumu, a osiguranje je zamijenilo i nadomjestilo jamce kod posuđivanja većih iznosa novca upravo u Ferratumu.

Mnogi su zahvalni ferratum bank za brzu gotovinu s isplatom odmah

Većina građana u kriznim vremenima, kritičnim situacijama i iznenadnim životnim dramama trebaju novac odmah i nemaju vremena za neizvjesno bankarsko otezanje i njihovo kruto i strogo cjepidlačenje u beskrajnom birokratiziranju. Mnogi su zahvalni ferratum bank za brzu gotovinu s isplatom odmah, a tu poslovnu devizu su usvojile ili kopirale i druge nebankarske kreditne kuće kao i ovlašteni privatni pozajmljivači online gotovine. Online brzi krediti, zajmovi i pozajmice s isplatom odmah su promijenili kreditno tržište i unaprijedili ga.

Procvat online kreditiranja je omogućila globalna digitalizacija svijeta s jedne strane i sporost i nesnalaženje banaka u gospodarskim kolebanjima u svijetu. Sve to je dovelo do raslojavanja društva, nesigurnog tržišta rada, mnogih ovrha i blokada i sve više građana koji po krutoj bankarskoj kreditnoj politici nemaju kreditnu sposobnost. No i građani koje su snašle nevolje imaju pravo na barem još jednu priliku u životu i tu, u takvim uvjetima je ferratum bank započeo svoj poslovni uspon.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.