Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:26
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gdje posuditi novac

Gdje posuditi novac kada vam pod hitno treba

Uz današnju ekonomsku krizu u svijetu, rastom cijena svih dobara, usluga i energenata te problemi sa zaposlenjem, nije nimalo teško upasti u mini financijsku krizu svoje vrste. Kada im zatreba više financijskih sredstava, ljudi se često pitaju gdje posuditi novac brzo, jednostavno i diskretno. Posudbe novca od obitelji ili prijatelja nije za sve opcije, prvo zato što im je neugodno pitati, a drugo što često i oni sami imaju svojih financijskih problema. Također, niti banke vaše nisu najbolja opcija jer morate razne uvjete ispuniti kako bi uopće i razmotrili vaš zahtjev, a kamoli da vam ga i odobre. Ne morate se više brinuti oko toga gdje posuditi novac, jer rješenje vam je sada dostupno nadohvat ruke (doslovno! ). Sada na financijskom tržištu možete pronaći druge alternative sličnoj banci gdje vam nude brze pozajmice, zajmove i kredite za koje vam ne bude trebalo skoro nikakve papirologije, niti ne morate ispunjavati uvjete, a cijeli proces traje manje od 15 minuta!

Gdje posuditi novac bez odlaska u vašu banku

Svi mi toga svjesni da nam određene situacije u životu mogu uzrokovati neplanirane novčane probleme. Primjerice, dogodio vam se kvar na vašem automobili, i pošto vi i vaša obitelj ovisite o tome automobili, morate brzo smisliti novce kako biste ga odveli svojem mehaničaru. Ili, nedavno ste se vi i vaš partner zaručili, te planirate svoje vjenčanje no nedostaje vam dosta novca kako biste pokrili sve troškove i imali najbolje svadbeno slavlje. Ili pak biste htjeli renovirati svoju kuću nakon dugo vremena, no banka vam ne daje kredit i ne znate što učiniti i gdje posuditi novac. U tom slučaju su vam financijske institucije kao što su kreditne kuće ili online banke odlično rješenje za gdje posuditi novac. Oni omogućuju svim građanima starijim od 18 godina da lako i bez poteškoća dođu do pozajmice ili kredita bez puno čekanja i gubljenja vremena. Ne treba vam niti jamac ili sudužnik, kao niti puno papirologije i kod njih ne postoje gotovo nikakvi kriteriji!

Gdje posuditi novac za manje od 2 minute

Kada je u pitanju gdje posuditi novac možete, više ne morate dalje lutati jer vaše rješenje vam je dostupno sad preko vašeg mobitela! Kako je tehnologija napredovala, tako se sprovela digitalizacija u mnogobrojnim sektorima, pa tako i u sektoru bankarstva. Na taj način su nastale institucije kao što su kreditne kuće i online banke čije se poslovanje isključivo bazira na internetu. Znaju da kada vam je novac pod hitno potreban, nemate vremena za odlaskom do banke. Također, znaju da je kod banke teško dobiti odobrenje za kredit, pa čak i za onaj manji. Zato je kod njih proces ugovaranja veoma jednostavan, i smanjili su potrebnu dokumentaciju i uvjete na sam minimum. Samo će vam trebati osobna iskaznica i kartica tekućeg računa od dokumentacije, dok od uvjeta trebate samo imati redovna primanja i otvoren tekući račun. Treba vam manje od 2 minute kako biste ugovorili kredit. Samo ispunite formular i pošaljete im preslike dokumenata. Naposljetku će vam oni realizirati zahtjev za 15 minuta i isplata kredita će se odmah po odobrenju izvršiti. Više se ne morate pitati gdje posuditi novac jer kreditne kuće i slične institucije su najbolje po tom pitanju.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.