Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:26
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako do novca

Kako do novca kada je hitno?

Kako do novca kada je hitno je pitanje koje realno muči sve veći broj građana kako u Hrvatskoj, tako i u ostatku svijeta. Ekonomska kriza već naveliko kuca na vrata, što možemo primijetiti po masovnim poskupljenjima. Cijene troškova života neprestano rastu, dok prihodi ostaju isti. Mnogi od nas se radi navedenog nalaze u nezavidnim situacijama, i što zapravo možemo? Kako do novca kada je zaista hitno? – Prva odluka pada da odlazak u banku i kombiniranja kakvog manjeg kredita ili pozajmice.

Nažalost, mnoge banke su radi trenutne situacije postrožile svoje uvjete poslovanja, što znači da su bankovni krediti postali stvar luksuza. Druga odluka može biti posuditi novac preko prijatelja ili rodbine, što budimo realni donosi određene neugodnosti. Pitanja “Za što ti je potreban novac” kao i “Kada ćeš mi vratiti posuđeno” su dva pitanja koja bi većina voljela izbjeći, ali su nažalost potrebna. Treća i mnogima danas najomiljenija odluka ili opcija su brzi online zajmodavci koji će vam bez nepotrebnih pitanja pomoći onda kada vam je najpotrebnije.

Kako do novca unutar 24 sata?

Zaustavimo se malo na navedenim online zajmodavcima i tko su oni zapravo. Sigurno ste negdje vidjeli oglase za brze kredite, zajmove ili pozajmice, ali o čemu je zapravo riječ? Riječ je o kreditnim agencijama koje posluju online i koje nude isplatu u roku od maksimalno 24 sata. Kako do novca unutar 24 sata? Kako bi ostvarili navedenu isplatu prvo se morate prijaviti za brzi kredit, zajam ili pozajmicu. U slučaju da ste u potrazi za manjim iznosom kako bi pokrili neki trošak, tada vam preporučujemo brze online pozajmice, dok ako je u pitanju neki veći trošak – tada vam preporučujemo brzi online kredit. Kako se prijaviti za brzu pozajmicu ili brzi kredit i kako do novca?

Prvo morate pronaći odgovarajućeg zajmodavca. Naš savjet je da pretragu vršite putem specijaliziranih web stranica koje će vam ponuditi samo najbolje opcije na kreditnom tržištu. Nakon odabira zajmodavca potrebno je zatražiti “Posudi sada” i stranica vas automatski preusmjerava na web lokaciju online zajmodavca. Što sada? Ovdje pomoću kreditnog kalkulatora birate visinu željenog iznosa i roka otplate, ispunjavate online obrazac s osobnim podacima, i za kraj prilažete traženu dokumentaciju. Svoju ponudu šaljete zajmodavcu, koji će vam se javiti unutar par minuta. Po odobrenju vaše pozajmice, zajma ili kredita isplata sjeda na račun gotovo instantno.

Kako do novca bez previše muke?

Online zajmodavci su zadnjih godina popularan odgovor na pitanje kako do novca bez previše muke. Razlog? Krenimo od početka. Sami proces prijave se vrši online iz udobnosti vašeg doma i ne zahtijeva nikakvo odlaženje u poslovnice i sakupljanje papirologije. Sama prijava traje par minuta, i kao takva ne zahtijeva nikakvo savjetovanje sa strane zajmodavca. Kada ispunite svoju ponudi i kada ju pošaljete svome zajmodavcu, vaš odgovor stiže u svega par minuta kao i isplata na vaš račun! Što znači da u svega 15-ak minuta vi možete riješiti svoje financijske probleme. Kako do novca ne mora i ne treba biti kompliciran proces, što online zajmodavci razumiju.

Pitate se da li trebate ispunjavati neke posebne uvjete za odobrenje brzog novca? Morate biti punoljetan građanin RH i morate imati redovita mjesečna primanja. Navedeno ćete dokazati kada uz ispunjavanje online obrasca prilažete traženu dokumentaciju. Tražena dokumentacija se najčešće sastoji od preslike osobne iskaznice, tekućeg računa i platnih lista. Ne morate se bojati da morate priložiti ugovor o radu i ostalu papirologiju koju banka voli tražiti. Također bi izdvojili još jednu prednost navedenog oblika financiranja, a to je da nema pitanja “Na što planirate potrošiti posuđeni novac”. Kreditnim agencijama nije bitno gdje i kako ćete vi potrošiti novac, njima je jedino bitno da se poštuju rokovi otplate.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.