Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:09
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kratkoročna pozajmica

Kratkoročna pozajmica kome je namijenjena

Kratkoročna pozajmica je namijenjena svima kome je potrebna bez obzira na razlog zašto vam treba. Radi se o nenamjenskom kreditu odnosno pozajmici koja se može trošiti nakon što novac dođe na tekući računu u svrhu koju god želite.

Bez obzira da li vam treba novac za kvar automobila, plaćanje putovanja ili kupovinu nekog kućanskog aparata ove pozajmice su tu da vam omoguće da na brz način dođete do potrebnog novca. Kratkoročna pozajmica se odobrava u manjim iznosima na kraći period otplate koji može biti najdulje do godine dana, stoga se zato i zove kratkoročna.

Svaka pozajmica koja se odobrava na period dulji od godine dana se tretira kao dugoročna pozajmica. Kratkoročne se pozajmice mogu dobiti u bankama, ali i u kod kreditno financijskih agencija koje se bave kreditiranjem građana. Ponuda na financijskom tržištu je danas doista široka i raznolika tako da kad se nađete u situaciji da vam treba pozajmica može birati prema uvjetima koji se nude.

Kratkoročna pozajmica kako do nje

Kratkoročna pozajmica se može dobiti u bankama i kreditno financijskim agencijama. Ukoliko imate vremena ili više volite osobni kontakt možete otići u poslovnicu, no velika većina ponuda nalazi se na internetskim web stranicama banaka i kreditnih tvrtki.

U današnje vrijeme puno toga se preselilo na internet, od kupovine stvari do pružanja usluga, pa su se tako i bankovne usluge preselile na internet. Koristeći se internetom možete vrlo brzo i jako jednostavno doći do pozajmice koja vam je potrebna. Sve što trebate napraviti je poslati zahtjev za pozajmicom u iznosu koji vam treba, s time da računate da je najdulji rok otplate godina dana.

Vaš zahtjev poslan online će odmah ući u obradu, te ovisno o tome provjerava li vaš kreditor vašu kreditnu sposobnost i traži li dodatnu dokumentaciju o vašim primanjima, zaposlenju ili mirovini toliko će proces odobravanja trajati. Nakon odobravanja kratkoročna pozajmica će vrlo brzo biti transferirana na vaš tekući račun nakon čega možete raspolagati novcem.

Kratkoročna pozajmica uvjeti

Kratkoročna pozajmica može imati različite uvjete ovisno gdje tražite pozajmicu. Ono što vam je najvažnije su kamatna stopa i rok otplate. Kamatna stopa se izražava kao efektivna kamatna stopa EKS koja za ovakve oblike kreditiranja ne bi smjela biti veća od 7,5%, no to ovisi o trenutnim tržišnim uvjetima na financijskom tržištu.

Rok otplate nije dulji od 18 mjeseci, a ovisno o iznosu koji dižete kratkoročna pozajmica se može ugovoriti i na kraći vremenski rok otplate.

Od ostalih uvjeta je svakako dokumentacija koju će vas kreditor tražiti. Neki kreditori će tražiti da im dostavite samo osobnu iskaznicu, dok će drugi kreditori tražiti potvrde poslodavca, zadnje tri isplatne liste ili isječke od mirovine. Ukoliko dižete maksimalan iznos moguće je da će vas tražiti i neki oblik osiguranja naplate kao zadužnica ili jamac. No, to su rijetki slučajevi koji seu pravilu ne traže kod ovakvog oblika kreditiranja.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.