Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 17:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez hroka

Krediti bez hroka što su

Krediti bez hroka su krediti koje zajmodavci odobravaju bez da provjeravaju vašu kreditnu povijest i kreditnu sposobnost u HROK-u koji predstavlja centralni registar obveza po kreditima. Kod ove vrste kredita otvara se mogućnost dizanja kredita osobama koje imaju nisku kreditnu sposobnost i osobama koje imaju blokirane račune.

Krediti bez hroka su krediti manjih iznosa koji se otplaćuju u kraćim periodima otplate, tako da kamatne stope mogu biti niske. Ukoliko naiđete na uvjete gdje su kamatne stope izrazito visoke radije nemojte uzimati takve kredite jer postoje kreditori koji daju kredite bez provjere kreditnih sposobnosti uz vrlo niske kamatne stope, samo si trebate dati malo truda da ih pronađete.

Pitate se što je HROK? To je centralni registar koji koriste banke, financijske institucije, štedionice, leasing kuće, kartičarske tvrtke kako bi provjerile da li njihovi klijenti imaju nepodmirenih dugovanja, te koliko su ti klijenti zaduženi ukupno i kod drugih kreditnih institucija svih vrsta. Naime, kada se analizira kreditna sposobnost ne gledaju se samo krediti i zajmovi koje ste već dignuli, već i situacije da li imate leasing, koliki su kreditni limiti po vašim kreditnim karticama, koliki vam je odobren prešutni minus na tekućem računu bez obzira da li ste ga iskoristili u cijelosti ili ne.

Krediti bez hroka uvjeti

Krediti bez hroka imaju vrlo povoljne uvjete jer se ne provjerava kreditna sposobnost i platežna moć klijenta koji diže kredit ili pozajmicu. No sav rizik od nevraćanja kredita ili pozajmice je na davatelju kredita, stoga su ovakvi krediti daju na male iznose i na kratak rok otplate kako bi rizik bio što manji.

Iznosi koji se daju u ovakvim kreditima su do maksimalnih 4000 EUR.

Krediti bez hroka imaju tu prednost u uvjetima da se odobravaju bez uvjeta o provjeri kreditne sposobnosti i kreditne povijesti klijenta koji kredit uzima. Ukoliko vam hitno treba kredit a niste kreditno sposobni ove vrste kredita su pravo rješenje za vas da dođete do kredita.

Krediti bez hroka kako do njih

Krediti bez hroka se mogu dobiti vrlo jednostavno i brzo putem online zahtjeva na službenim stranicama kreditora koji takve kredite odobravaju. Ovi se krediti odobravaju na osnovu samo jednog dokumenta, vaše osobne iskaznice. Osobnom iskaznicom dokazujete da ste punoljetni i da imate hrvatsko državljanstvo.

Ukoliko tražite iznos manji od 4000 EUR i novac vam treba hitno krediti bez hroka su idealno rješenje za vas. Rok isplate od predaje zahtjeva je vrlo kratak, u pravilu je manje od 24 sata, a može biti realiziran i u roku sat vremena od predaje zahtjeva.

Kada vršite odabir kreditora obratite najviše pažnju na kamatne stope jer što je niža kamatna stopa, kredit je za vas povoljniji, a naravno važan vam je i rok otplate. Dogovorite rok otplate u skladu svojih mogućnosti da kredit možete na vrijeme i otplaćivati kako ste i dogovorili.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.