Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:26
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti do 3000 EUR

Krediti do 3000 EUR

Želite nešto kupiti ili vam se desio nepredviđeni događaj, a nemate novaca? Za željene stvari, ali i nepredviđene situacije koje iziskuju novac kojeg nemamo osmišljeni su proizvodi poput kredita.

Na našem tržištu postoji velika ponuda posudbe novca, odnosno kredita, a recimo da nas zanimaju krediti do 3000 EUR. Krediti do 3000 EUR nude se u bankama, štedno kreditnim zadrugama, tvrtkama specijaliziranim za kreditiranje i / ili kreditno posredovanje. Za bilo koju opciju koju se odlučite računajte da je to njihova roba i da oni moraju na tom kreditu zaraditi nešto i za sebe, a njihova zarada su kamate koje plaćate prilikom vraćanja kredita, odnosno posuđenog novca. Veoma šarena ponuda kredita odlikuje se i u širokoj ponudi kamata na kredite, tako da treba pomno odabrati kredit jer kamate uvelike određuju koliko će vas posuđeni novac na kraju koštati. Naravno da je manja kamata najbolje rješenje, ali treba vidjeti i sve ostale uvjete koji se odnose na željeni kredit.

Krediti do 3000 EUR, kako ih pronaći

Danas je vrlo lako doći do velikog broja informacija, naravno ako imate pristup internetu, jednostavnim upisivanjem traženog izraza u bilo koju internet tražilicu. Recimo da koristite tražilicu Google, jedna od najkorištenijih tražilica, upišite izraz “krediti do 3000 EUR” i u vrlo kratkom vremenu dobivate pregršt informacija o traženom pojmu. Nećemo ovdje govoriti kako su posložene i rangirane dobivene informacije jer nas samo zanimaju krediti do 3000 EUR. Otvaranjem dobivenih rezultata možemo doći do traženih informacija koje je netko izabrao za nas, a sada moramo sami pronaći ono što nama najviše odgovora u velikom broju ponuđenih rezultata. Prilikom provjere pojedinih rezultata moramo obratiti pažnju na uvjete koji se nude uz kredit: vrsta kredita, kamate na kredit, rok otplate kredita, potrebna dokumentacija za kredit, vrijeme odobravanja kredita, eventualni ostali troškovi kredita.

Znači da nije uopće teško doći do traženih informacija, a kad imamo informacije trebamo izabrati iz velikog broja rezultata one koji nama najviše odgovaraju.

Krediti do 3000 EUR, uvjeti

Kako je ranije spomenuto kod odabira kredita potrebno je obratiti pažnju na uvjete kod odabira bilo kakvog kredita. Krediti do 3000 EUR (naglašavamo da gledamo nenamjenska kredite) uglavnom imaju jedan od uvjeta da ste poslovno sposobna punoljetna osoba, imate redovita primanja (iako se zna naći i ponuda bez ovog uvjeta), ispravan telefonski i mobilni kontakt (neki traže i ispravnu i važeću e-mail adresu) te jedna od važnijih stvari je kamata koja se veže uz taj kredit.

Ali, nismo još gotovi, potrebno je obratiti pažnju i na ocjene zajmodavaca i rokove otplate kredita, krediti do 3000 EUR, odnosno zajmodavci ne traže jamce iako se mogu naći i kreditori koji spominju i jamce, ali to ne bi trebalo biti preveliki problem, jer budimo iskreni, iznos koji se traži nije tako veliki, kao recimo, na primjer krediti i iznos kredita koji bi vam bio potreban za kupovinu bilo kakve nekretnine, ali o tome drugom prilikom.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.