Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti oglasi

Krediti oglasi – kako pronaći pravi kredit?

Danas je oglašavanje pola posla – svaka radnja, svaki biznis i svaki obrt duguje svoj uspjeh barem polovično dobrom marketingu. Marketing je moderno oruđe svakoga tko želi zaraditi neki novac. U svijetu interneta i svijetu informacija najbitnije je istaknuti se, bili Vi prodavač osvježavajućeg pića ili frizerski salon. Baš svako zanimanje treba barem neku vrstu marketinga. Tako je isto i s kreditima. Krediti oglasi javljaju se posvuda i stalno se bore u areni koja se zove javni prostor za oglašavanje. Nije ni čudo da imamo oglase za kredite na tramvajskim stanicama i na noćnoj rasvjeti – koliko para, toliko marketinga! No kako trebamo mi, koji trebamo te kredite, odabrati onaj najbolji? Kreditori s najviše oglasa ne garantiraju da imaju i najbolje kredite, samo da do njih možemo lako doći jer saznajemo o njima na raznim mjestima. Krediti oglasi su posvuda oko nas, a ovdje pričamo ne samo o marketingu, već i o kreditima koji Vam mogu pomoći u financijskim strkama.

Krediti oglasi – što nude krediti u oglasima?

Kada gledamo kreditnu ponudu onih koji ih oglašavaju, ne govorimo samo o bankovnim kreditima. Svi dobro znamo da ti krediti ne trebaju ulagati tolike napore u svoj marketing. Njihova borba samo je ona protiv drugih banaka, a sve banke koje trenutno imaju dobro poslovanje u našoj zemlji već imaju dobar marketing samim time ako rade dobar posao. Krediti oglasi isto tako tangiraju sve one kredite koji nisu dio banaka i kreditnih kuća. Radi se o online kreditima do kojih se sve češće dolazi lako. Takvi krediti oglašavaju se ističući svoje prednosti: to su krediti koji nemaju ništa veće kamate od ostalih ponuda, ali isto tako krediti koji sjedaju na račun puno ranije nego oni bankovni. Krediti oglasi također ističu kako tu nema dodatnih troškova koje dužnik mora plaćati. Takvi krediti sve više zauzimaju oglašavački prostor – no jesu li oni zaista dobri ili su samo sveprisutni? Saznajmo uz jednostavnu analizu!

Krediti oglasi – jesu li novi krediti zaista dobri?

Online krediti koji ispunjavaju sve više oglasnog prostora obećavaju brda i doline, baš kao što svaki oglas to radi. Ipak, oni ništa ne lažu: zaista se radi o kreditima koji su puno brži od onih koji se mogu dobiti u bankama. Takvi krediti mogu se lako ugovoriti, a nakon ugovora, oni sjedaju na račun za nešto više od sat vremena. Kada usporedimo to s kreditima u bankama koji prolaze kroz dugu proceduru i ne sjedaju na račun danima, izgleda da imamo prvu prednost online kredita. U praksi je jednako tako: svaka nova kreditna kuća koja želi pronaći svoje mjesto i svoju klijentelu, trudi se zaista isplatiti te kredite odmah. To mogu najbolje iskoristiti svi oni kojima je novac potreban što prije. Tako će i oni pričati pozitivno o tim kreditima – dakle postaju dio marketinga neke kreditne firme. Krediti oglasi tako nam omogućuju da što prije saznamo o raznim novim ponudama kredita. TO su uglavnom mali krediti koje je lako otplatiti pa i ne nose neki veliki rizik. Upravo zato sve više ljudi se odlučuje upravo za njih. Takvi krediti oglasi mogu i Vas navest da dobro razmislite gdje ćete nabaviti idući kredit.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.