Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za blokirane

Krediti za blokirane u gotovini

Krediti za blokirane su namijenjeni klijentima čiji tekući računi su blokirani, te svoja primanja dobivaju na zaštićeni račun. Svaka uplata na blokirani račun bila bi automatski uzeta za naplatu ovrhe koja je na tom blokiranom računu. U takvoj situaciji nema svrhe dizati kredit ili pozajmicu koja bi bila uplaćena na blokiran račun.

Krediti za blokirane se isplaćuju u gotovini na ruke osobe koja kredit diže i popisuje ugovor o kreditu. Na taj način će osoba doći do novčanih sredstava koja su joj potrebna za podmirenje obaveza koje su pred njom. Na ovaj način se otvaraju vrata osobama koje nalaze u doista teškoj financijskoj situaciji kada ne mogu od redovitih primanja odvojiti ni novčića a da im ovrha ne oduzme svaku uplatu koja dođe na blokirani račun.

Postavlja se pitanje kako će otplaćivati rate kredita ukoliko je osoba blokirana. Odgovor je jednostavan, na isti način kako je i primio glavnicu kredita, na ruke, odnosno općom uplatnicom koja je zapravo dokaz da se uredno vraća dobiveni kredit.

Krediti za blokirane bez provjere kreditne sposobnosti

Krediti za blokirane kod kojih se ne provjerava kreditna sposobnost su najpovoljnija varijanta za osobe čiji su tekući računi blokirani ovrhom. Naravno čim je tekući račun blokiran osoba se nalazi na crnoj listi svih banaka. No, postoje kreditori koji su voljni riskirati i pomoći građanima koji su se našli u situaciji blokade tekućeg računa.

Krediti za blokirane se daju u manjim iznosima i na kraći rok otplate, te je pri tome rizik za kreditora nizak, odnosno u visini je koje kreditor može sebi priuštiti u slučaju neotplate kredita. Ipak, ukoliko se i dogodi da osoba sa blokiranim računom i dalje nastavi imati nisku kreditnu sposobnost, moguće je dogovoriti sa kreditorom drugačiji otplatni plan.

Cilj kreditora nije dokrajčiti osobu koja je već ionako u teškoj financijskoj situaciji nego pomoći, stoga ukoliko ustanovite da ne možete otplaćivati rate prema dogovorenom otplatnom planu radije se obratite kreditoru koji vam može ponuditi novi otplatni plan, pa čak i period počeka dok se financijski ne oporavite.

Krediti za blokirane kako do njih

Krediti za blokirane se mogu pronaći online jednostavno da u internet tražilicu upišete Krediti za blokirane, te će vam se pojaviti lista stranica sa oglasima kreditora koji vam mogu dati kredit iako ste na svom tekućem računu u blokadi i sve banke su vas već odbile.

Kreditori koji daju ovakve kredite bez provjera kreditnih sposobnosti i vaše kreditne povijesti neće vam dati veliku sumu novaca na xy godina, već će vam ponuditi manji iznos novaca na kraći rok otplate.

Sve što trebate je popuniti zahtjev online i uz zahtjev poslati svoju osobnu iskaznicu kojom dokazujete punoljetnost i hrvatsko državljanstvo koji su osnovna dva uvjeta za dobivanje kredita. Nakon što pošaljete zahtjev online on odmah odlazi u obradu i vrlo brzo ćete dobiti odgovor da li vam je kredit odobren ili nije. Kod ovakvih kredita je gotovo uvijek potvrdan odgovor da vam je kredit odobren i bit će vam predložen otplatni plan prema zahtjevima o iznosu rata koji ste predložili za otplatu, a novac vam može biti isplaćen na ruke već isti dan.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.