Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:09
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za zaposlene na određeno

Krediti za zaposlene na određeno kao spas u zadnji čas

Znamo da kako zaposlenici na određeno ne mogu uživati u svim beneficijama koje pružaju banke. Osim navedenog, zaposlenici s ovakvom vrstom ugovora su u konstantnom strahu otkaza, promjene ugovora, nemogućnosti dobivanja određenih financijskih potpora itd. Vjerojatno je najteži udarac nemogućnost dobivanja bankarskog kredita jer pripadate u rizične klijente. Rad na određeno je trenutno najzastupljeniji oblik rada u Hrvatskoj, točnije 80% svih radnika je prijavljeno na određeno. Kako si pomoći kako pripadate u navedenu skupinu a hitno vam je potreban novac? Srećom, postoje krediti za zaposlene na određeno.

Pitate se o čemu je zapravo riječ? Riječ je o ponudi brzog kredita koji je prilagođen potrebi klijenta. Ponudu nudi kreditna agencija koja posluje online, a zapravo su online zajmodavci. Iako razne banke i dalje posluju pod određenim strogim uvjetima, situacija će se ubrzo morati promijeniti jer 30% Hrvatskog stanovništva živi na rubu siromaštva. I dok banke rade na promjeni kreditiranja, kreditne agencije nude svoje brze metode isplate. Krediti za zaposlene na određeno se izdaju bez obzira na vašu kreditnu sposobnost. Od vas se jedino očekuje da priložite presliku osobne iskaznice kao i tekućeg računa, kao i preslike platnih lista.

Krediti za zaposlene na određeno bez posebnih uvjeta

Kada pričamo o vrsti zaposlenja, kreditnim agencijama je sasvim svejedno da li ste vi na određeno ili neodređeno. Njima je ipak najbitnije da možete predočiti dokaz da imate stalna mjesečna primanja i da ćete se držati dogovorenog roka otplate. Kao što možete vidjeti iz priloženog, kreditne agencije ne posluju pod strogim pravilima, što znači da je stopa odobrenja itekako visoka. Što su zapravo krediti za zaposlene na određeno? Kao što smo naveli, riječ je obliku brzog kredita kojeg krasi brzo apliciranje i brza isplata. Riječ je o manjem nenamjenskom kreditu koji se može iskoristiti za bilo koju financijsku potrebu.

Također je važno naglasiti da je riječ o kratkoročnom kreditu, što znači da su iznosi manji i da je rok otplate sveden na minimum. Osim navedenog, također ne morate biti u strahu od pitanja “Na što planirate potrošiti posuđeni novac? ” Online zajmodavcima zaista nije bitno da li ćete vi novac potrošiti na preuređenje stana, popravak, hitni medicinski slučaj, putovanje. Njima je jedino bitno da se držite odredbi koje stoje u ugovoru. Krediti za zaposlene na određeno su savršeno financijsko rješenje za sve one koji ne mogu do novaca na drugačiji način.

Krediti za zaposlene na određeno preko interneta

Brzi krediti svakako imaju svoje prednosti. Osim što su brzi po pitanju prijave, realizacije i isplate, oni također štede vaše vrijeme i novac. Pitate se kako? Krediti za zaposlene na određeno vrijeme ne traže od vas da hodate do poslovnica i da sakupljate raznu dokumentaciju, već cijelu realizaciju možete ostvariti preko interneta. Kako se ostvaruju krediti za zaposlene na određeno? Prvo je potrebno pronaći odgovarajućeg online zajmodavca. Naš savjet je da pretragu vršite putem specijaliziranih web stranica koje će vam izbaciti najbolje i najsigurnije opcije na Hrvatskom tržištu.

Nakon obrade ponude dovoljno je kliknuti na “Posudi sada” i stranica će vas automatski preusmjeriti na web lokaciju online zajmodavca. Ovdje ćete uz pomoć kreditnog kalkulatora odabrati željeni iznos kredita i roka otplate. Zatim ćete ispuniti online obrazac koji se sastoji od pitanja vezanih za vaše osobne podatke. Za kraj prilažete potrebnu dokumentaciju i svoju ponudu šaljete zajmodavcu. Zajmodavac će vas kontaktirati ovisno o tome kada ste se prijavili za kredit. To može biti u roku 15 minuta ili 24 sata. Kod odobrenja vaša isplata je instantna, dok po odbijenici dobivate obrazloženje zašto ste odbijeni.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.