Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:09
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kupi jamstvo

Kupi jamstvo i osiguraj si kredit

U današnjem dobu gdje prevladava opća ekonomska kriza, mnogi od nas smo suočeni s raznim financijskim problema. Cijene raznih proizvoda i usluga te energenata samo rastu, dok nam plaće ostaju skoro pa iste, bez puno promjena. Kao rezultat toga, mnogi od nas jedva sklapamo kraj s krajem. S prosječnom plaćom jedva može normalna četveročlana obitelj preživjeti. Fiksne troškove kao što su kućanske režije i normalne tjedne kupovine možete pokriti, no što ako vas zadesi neki neočekivani trošak poput servis automobila, ili plaćanje godišnjeg odmora za cijelu obitelj? Takve stvari je teško za platiti, a da se pritom ne zadužujete na sve strane. Uzimanje kredita ili zajma može biti izazovno jer morate razne uvjete pokriti, od kojih je jedno da morate imati jamca, što je posebno teško za naći. Srećom, pa vam danas postoji usluga za kupi jamstvo. Možete danas pronaći agencije koje vam za dobru cijenu nude uslugu kupi jamstvo, te si s time možete osigurati jamca i time svoj željeni kredit!

Kupi jamstvo preko provjerenih stranica

Uslugu za kupi jamstvo vam može pomoći da lakše dođete do jamca koji bi vam omogućio garantirano odobrenje za kredit ili neki drugi zajam u vašoj banci. Znamo koliko teško može biti da pronađete savršenog jamca za kredit. Danas pogotovo gdje svi se nosimo s financijskim problemima, te čak i vaša obitelj ili prijatelji mogu prolaziti kroz slične situacije zbog čega vam ne mogu biti jamac jer ni sami ne stoje financijski gledano najbolje, Zato je usluga za kupi jamstvo odlična stvar. Ovu uslugu nude financijske agencije koje nude prodaju jamstva klijentima kako bi ljudi mogli ostvariti odobrenje kredita u njihovoj banci, bez obzira o kojoj se radilo i o kakvoj vrsti kredita je riječ. Jamstvo mogu kupiti svi punoljetni građani, te ne postoje uvjeti koje morate ispunjavati kako bi mogli kod njih kupiti jamstvo. Ne morate se više mučiti s traganjem za savršenog jamca, jer kod agencije možete to kupiti bez problema i dugog čekanja!

Kupi jamstvo po povoljnoj cijeni

Kada vam treba jamac kako bi vam banka mogla odobriti kredit ili zajam, prvo što biste trebali napraviti je pokušati pronaći idealnu osobu koja bi vam mogla biti jamac. Bilo da se radilo o vašem roditelju, bratu, partneru, prijatelju, poslodavcu ili kolegi s posla. No, ne može svatko biti savršeni kandidat za jamca, jer mora financijski dobro stajati i imati redovna primanja, potencijalno da je zaposlen za stalno i da nema nikakve dugove. To može biti za neke biti zeznuto, posebice danas kada prolazimo kroz još jednu ekonomsku krizu i svi smo malo na rubu s novcima. Zato u svijetlo dolazi usluga za kupi jamstvo, gdje možete preko posebnih agencija si kupiti jamstvo i osigurati si odobrenje vašeg kredita! Uslugu kupi jamstvo možete u svega nekoliko minuta si osigurati preko web stranice od agencije te napokon realizirati svoj kredit u vašoj banci. Više se ne morate mučiti s potragom za jamcem, jer kroz agenciju možete ga za čas dobiti!

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.