Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:57
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mini zajam isplata odmah

Mini zajam isplata odmah obratite se s povjerenjem

Oglasi za mini zajam isplata odmah danas postoje na svakom koraku, od internetskih stranica do tiskovina, letaka u vašim poštanskim sandučićima i slično. Potreban vam je novac a čuli ste za neke brze kredite i pozajmice na kojima su se vaši prijatelji opekli jer su kamate tokom otplate vrtoglavo rasle.

Danas se možete dogovoriti za sve detalje sa kreditorom, pa čak i finalni iznos koji ćete otplaćivati. Obratite se s povjerenjem prepoznatim kreditorima za mini zajam isplata odmah na provjerenim službenim web stranicama tih kreditnih agencija.

Sve informacije možete dobiti odmah o tome kolika je kamatna stopa, koliki je rok otplate, koliki iznos možete dignuti, koja je potrebna dokumentacija, koji je konačni iznos za otplatu. Tržišna kamatna stopa je oko 7% pa neke puno više kamatne stope nemojte prihvaćati jer će vas zasigurno zadesiti priča vaših prijatelja o puno većoj otplati ego što je inicijalno dogovoreno. Stoga prikupite unaprijed sve potrebne informacije i odaberite za sebe najpovoljniju varijantu mini zajma.

Što je mini zajam isplata odmah

Mini zajam isplata odmah je zajam manjeg iznosa kojeg dižete uz vrlo kratki rok otplate. Iako takvi zajmovi mogu iznositi i do 4000 EUR, a rok otplate može biti i do 18 mjeseci ovisno o iznosu. Mini zajam isplata odmah je vrsta kredita koji se daje nenamjenski, kao gotovinski kredit koji možete potrošiti na što god želite.

Ovakvi zajmovi se u pravilu odobravaju bez puno dokumentacije, ponekad samo na osnovu vaše osobne iskaznice kojom dokazujete da ste punoljetni i da ste hrvatski državljanin. No ukoliko dižete veće iznose moguće je da će vas tražiti platne liste ili isječke od mirovine. U svakom slučaju obrada zahtjeva za mini zajam se odrađuje vrlo brzo i novac može biti na vašem računu istog dana kada podnesete zahtjev za zajam.

Mini zajmovi su vrlo popularni jer se brzo realiziraju i nije potrebno dostavljati puno dokumentacije. Svaka kreditna agencija će vam složiti ponudu prema vašim potrebama i prema vašim mogućnostima otplate rata na vrijeme što je svakom kreditoru najvažnije. Ukoliko se nađete u situaciji da ne možete otplaćivati rate na vrijeme obratite se svom kreditoru koji će za vas pripremiti novi otplatni plan ili vam odobriti poček daljnje otplate na neki rok.

Mini zajam isplata odmah kako do njih

Mini zajam isplata odmah se može danas uz sve internetske mogućnosti realizirati odmah i u vrlo kratkom roku. Nakon što ste prikupili sve potrebne informacije i različite ponude možete se odabranom kreditoru obratiti putem upita, predaje zahtjeva ili sms chatom na službenoj web stranici ukoliko imate dodatnih pitanja.

Nakon što ste saznali sve što vas zanima zahtjev možete popuniti i poslati online. Nakon toga vaš zahtjev odlazi odmah u obradu i u proces odlučivanja. Odluka o tome da li vam je mini zajam isplata odmah odobren će vam stići u vrlo kratkom roku. A nakon toga će i novac biti isplaćen na vaš tekući račun, zaštićeni račun ili ukoliko želite možete tražiti isplatu gotovine i na ruke.

Neki kreditori za veće iznose odobravaju i rok otplate od dvije pa čak i tri godine stoga dobro provjerite gdje dižete svoj zajam i pod kojim uvjetima, a naročito pripazite na kamatnu stopu i sitna slova na ugovorima o zajmovima.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.