Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online krediti

Online krediti – najbrže financijsko rješenje

Financijske nedaće najčešće su neizbježne, te se svakome od nas dogodi barem jedna. Danas pogotovo uz aktualnu ekonomski krizu i inflaciju gdje cijene rastu iz tjedna u tjedan. Veoma često kada vas zadesi neki veliki račun ili upadnete u neku malu krizu, u tom momentu kod sebe nemate dovoljno novca kako biste pokrili cjelokupni iznos. U takvim situacijama su vam online krediti odlična stvar jer vam omogućavaju da brzo i lako dođete do novca kako bi se što prije i bolje izvukli iz svake male financijske krize. Online krediti se veoma lako ugovaraju, i kao što samo njegovo ime napućuje, oni su dostupni online te se cijeli proces ugovaranja odvija putem online platforme. U svega par minuta si možete osigurati svoju financijsku injekciju i riješiti sve svoje brige i napokon mirno spavati. Nema potrebe da vam i dalje računi i dugovi stvaraju probleme jer uz ovaj kredit možete ih sve riješiti!

Online krediti – kredit dostupan svima

Online krediti su jedno od najboljih načina kako možete sigurno, brzo i jednostavno doći do posudbe novca, bez da morate prolaziti kroz stresne situacije i gubiti svoje živce. Svi jako dobro znamo kako ugovaranje standardnog kredita u banci može biti veoma stresno i da pritom gubite puno svojeg vremena. Također, dok saznate jesu li vam odobrili kredit ili ne, mogu proći tjedni i tjedni, a kada vam novac treba pod hitno vi nemate toliko vremena na pretek. Zato su online krediti odlična solucija jer s njima ne budete prolazili takve muke kao što je slučaj s kreditima u klasičnoj banci. Online kredit možete ugovoriti kod svake dobre i provjerene kreditne kuće, online banke, kreditne grupe, agencije i kod ostalih financijskih institucija. Kod njih ne postoje strogi kriteriji kao što je kod banke. Njima nije bitno kakav je vaš kreditnu rejting i da li ste zaposleni na ugovor na neodređeno. Samo je bitno da imate redovita primanja i otvoren tekući račun na kojem primate svoju plaću ili mirovinu.

Online krediti – u par minuta do kredita

Ono zbog čega su online krediti toliko popularni je zato što se mogu lako ugovoriti putem web stranice od kreditne kuće. Također, tražena dokumentacija je veoma minimalna i zahtijevaju samo dca dokumenta, a to su preslika osobne iskaznice kao i preslika kartice of vašeg tekućeg računa. Njihovi online krediti su dostupni za sve građane, što znači da svaki zaposlenik, student ili umirovljenik može bez problema doći do kredita bez da se mora brinuti oko toga da li će mu banka odobriti ili ne. Više ne morate strahovati kako ćete sljedeći put doći do posudbe novca, jer na kreditne kuće možete uvijek računati. Svaki zahtjev odobravaju jer znaju kako je to kada vam pod hitno treba novac. Kako bi si osigurali kredit, trebate samo ispuniti formular koji se nalazi na njihovoj stranici i uz to im poslati na e mail adresu preslike dokumenata. Kada zaprime vaš zahtjev, unutar 15 minuta će ga realizirati te vam isplatiti novce na vaš račun.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.