Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:26
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posudba novca

Je li svaka posudba novca ista? Kako do dodatnog kapitala?

Novac je glavni pokretač svih aktivnosti u današnjem svijetu. Hmm, ne čak samo današnjem: čini se da je novac, odnosno moć koju novac predstavlja, pokretač gotovo svega u našoj povijesti. Većina modernih ratova izazvana je uglavnom radi neke materijalne dobiti, a svi mi koji radimo svaki dan, radimo najviše zato da bismo dobili novac pomoću kojeg možemo funkcionirati u ovome društvu. Zašto onda uopće postoji posudba novaca? Nije li to rizik? Odgovor na to je: vjerojatno jest veliki rizik, no isto tako je nužan rizik. U kapitalizmu moramo uvijek uložiti da bismo dobili nešto zauzvrat. Treba kupiti prostor, zasaditi poljoprivredne kulture, onda ih ubrati i pripremiti pa prodati za profit. Sve to zahtijeva velik novac prije nego li uopće krenemo. Posudba novca ipak nije uvijek ista – nekada ga posuđujemo bez kamata i samo na dobru volju onoga od koga posuđujemo, no puno je češća druga verzija posudbe novca – ona institucionalizirana: kredit. Posudba novca je realna pa popričajmo malo o njoj.

Posudba novca kao osnova ekonomskog sustava u kojemu živimo – je li on održiv sustav?

Kapitalizam je posljedica povijesnih događanja i nema puno toga što mi možemo po tom pitanju učiniti. Dok svi vjerujemo u novac, to platežno sredstvo ima svu moć. Tako su uređena današnja društva (gotova sva postojeća) i jedino što možemo napraviti je uspjeti u takvom sustavu. Kapitalizam djeluje kao prirodna selekcija: ono što je jako preživjet će, ono što nije, lagano će izumrijeti. Posudba novca je svakako jak faktor ovog ekonomskog sistema. Treba nam novac da bismo nešto napravili što će nam onda akumulirati novac kojeg ćemo trošiti na svoje užitke. Takva posudba novca sve je češća, a banke su te koje tu ubiru profit. Ipak, kada toliko novaca biva posuđeno, onda dolazimo do situacije gdje je cijela zemlja u nekakvog imaginarnog dugu. Upravo je to razvijeni kapitalizam koji živimo danas. Ipak, umjesto da filozofiramo o tim temama, zašto ne bismo popričali o nečemu konkretnom. Kako doći do novca kada je on potreban?

Posudba novca i kako do prave posudbe?

Rekli smo da postoje dvije vrste posudbe novca. Kad je riječ o onoj prvoj, to se uglavnom radi o posuđivanju od neke osobe od povjerenja koja zna da ćemo mi taj novac vratiti. Posudba novca u drugom obliku je kredit: kredit je danas svima potreban jer nam često treba puno novaca koje ne možemo posuditi od svog kuma ili rođaka. Problem s takvom posudbom je što traži kamatu. Kada su kamate u pitanju, one su danas dosta visoke i tjeraju nas da promislimo dva puta trebamo li doista posuditi novac. Oni koji to ne mogu napraviti u bankama radi silnih razloga, odlučuju se na posudbu negdje drugdje. Posudba novca putem interneta postaje sve popularnija. Čini se da većina nas odlučuje uzimati zajmove i kredite koje će odmah dobiti na račun i koje će lako isplatiti. Ukoliko je to Vaš cilj, onda umjesto banki i gubljenja vremena u jednoj od njih, isprobajte brzi model kreditnog zaduživanja koji je slabo rizičan i ima svoje posebne prednosti!

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.