Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:26
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Razlike između tradicionalnih banaka i internetskih bankovnih usluga

Razlike u dostupnosti i brzini usluga

Tradicionalne banke su poznate po svojoj fizičkoj prisutnosti u obliku bankovnih poslovnica, dok internetske banke posluju isključivo putem interneta. Ova razlika u načinu poslovanja izravno utječe na dostupnost i brzinu usluga koje banke pružaju svojim klijentima.

Tradicionalne banke imaju određeno radno vrijeme i radne dane, što znači da klijenti moraju posjetiti banku tijekom radnog vremena kako bi obavili svoje bankovne poslove. Ovo ograničenje može biti problematično za klijente koji imaju puno radno vrijeme ili žive u udaljenijim područjima. S druge strane, internetske banke su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što znači da klijenti mogu obavljati svoje bankovne poslove u bilo koje vrijeme koje im odgovara.

Osim toga, internetske banke imaju brži proces obrade transakcija i prijenosa novca.

Dok tradicionalne banke mogu zahtijevati nekoliko dana za obradu transakcija, internetske banke to mogu učiniti u roku od nekoliko sati. To je posebno korisno za klijente koji trebaju hitno prebaciti novac ili obaviti hitne transakcije.

Još jedna prednost internetskih banaka je mogućnost pristupa bankovnim računima putem mobilnih uređaja. Sve što klijenti trebaju je pristup internetu i mobilni uređaj, što znači da mogu obavljati svoje bankovne poslove dok su u pokretu ili dok su na putovanju.

Ukratko, razlike u dostupnosti i brzini usluga između tradicionalnih banaka i internetskih bankovnih usluga su značajne. Internetske banke nude veću fleksibilnost i brzinu u pružanju usluga, što je posebno korisno za klijente koji imaju puno radno vrijeme ili žive u udaljenijim područjima.

Razlike u cijenama i naknadama

Razlike u cijenama i naknadama između tradicionalnih banaka i internetskih bankovnih usluga su također značajne. Tradicionalne banke obično imaju veće naknade za održavanje računa i transakcije, dok internetske banke nude niže naknade i često čak nude besplatno održavanje računa.

Tradicionalne banke također mogu imati visoke naknade za prekoračenje računa, dok internetske banke obično nude niže naknade za ovu vrstu usluge. Osim toga, internetske banke često nude više kamatne stope na štedne račune i depozite, što znači da klijenti mogu zaraditi više novca na svojim štednim računima.

Međutim, važno je napomenuti da internetske banke mogu imati naknade za određene usluge koje tradicionalne banke možda neće imati. Na primjer, neke internetske banke mogu naplaćivati naknadu za upotrebu bankomata koji nije u njihovoj mreži.

Ovo je važno uzeti u obzir prilikom odabira banke i provjere uvjeta i naknada koje nude.

Još jedna razlika u cijenama i naknadama između tradicionalnih banaka i internetskih bankovnih usluga je u valutnim tečajevima. Tradicionalne banke obično imaju manje povoljne tečajeve za strane valute, dok internetske banke nude bolje tečajeve i niže naknade za međunarodne transakcije.

Ukratko, razlike u cijenama i naknadama između tradicionalnih banaka i internetskih bankovnih usluga su značajne. Internetske banke nude niže naknade i više kamatne stope na štedne račune, dok tradicionalne banke mogu imati više naknade za određene usluge i manje povoljne valutne tečajeve. Važno je provjeriti uvjete i naknade prije odabira banke kako bi se osiguralo da se dobije najbolja ponuda.

Razlike u sigurnosti i zaštiti podataka

Sigurnost i zaštita podataka su važne za sve klijente banaka, bez obzira na to koriste li tradicionalne banke ili internetske bankovne usluge. Međutim, postoje neke razlike u načinu na koji se tradicionalne banke i internetske banke bave sigurnošću i zaštitom podataka svojih klijenata.

Tradicionalne banke obično imaju fizičke mjere sigurnosti, kao što su sigurnosne kamere, alarmni sustavi i fizičko osiguranje u bankovnim poslovnicama.

Osim toga, tradicionalne banke obično zahtijevaju osobni dolazak klijenta u banku kako bi se obavile neke vrste transakcija, što dodatno povećava sigurnost.

S druge strane, internetske banke imaju sofisticiranije mjere sigurnosti i zaštite podataka. Ove banke obično koriste SSL enkripciju i druge tehnologije za zaštitu podataka svojih klijenata od neovlaštenog pristupa. Osim toga, internetske banke obično zahtijevaju dvofaktornu autentifikaciju kako bi se osiguralo da samo ovlašteni korisnici mogu pristupiti svojim računima.

Međutim, postoji i rizik od krađe identiteta i drugih oblika prevare kod internetskih bankovnih usluga.

Zbog toga je važno da klijenti budu oprezni prilikom davanja svojih osobnih podataka i da koriste jaka lozinke koje se redovito mijenjaju.

Uz to, internetske banke mogu biti manje pristupačne za klijente koji nemaju pristup internetu ili nemaju dovoljno znanja o korištenju interneta. Ovo može biti problematično za starije osobe ili one koji žive u ruralnim područjima.

Ukratko, sigurnost i zaštita podataka su važne za sve klijente banaka, bez obzira na to koriste li tradicionalne banke ili internetske bankovne usluge.

Međutim, internetske banke imaju sofisticiranije mjere sigurnosti i zaštite podataka, dok tradicionalne banke imaju fizičke mjere sigurnosti. Važno je da klijenti budu oprezni prilikom korištenja internetskih bankovnih usluga i koriste jake lozinke koje se redovito mijenjaju. Također, treba imati na umu da su tradicionalne banke pristupačnije za one koji nemaju pristup internetu ili nemaju dovoljno znanja o korištenju interneta. U slučaju brze pozajmice, važno je provjeriti uvjete i uvjete prije nego što se odlučite za korištenje usluga internetskih banaka kako biste bili sigurni da su vaši podaci sigurni.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.