Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Solida pozajmice

Solida pozajmice ponuda

Nažalost još dan danas postoji određeni sram kada pričamo o posuđivanju novaca. Nikome nije lako zatražiti financijsku pomoć u ovim teškim vremenima, zato mnogi i dalje nakupljaju razne dugove misleći kako će jednog dana biti bolje. Budimo realni, financijski problemi s vremenom postaju sve veći a ne manji, i gdje smo onda? Banke vas ne žele niti pogledati jer ne ispunjavate stroge uvjete kreditiranja, najbliži vas pitaju za što će vam novac i kako to da ga nemate. Koje su vam opcije?

Razmislite o brzim online pozajmicama koje su kroz godine postale najsigurniji i najbrži način kako brzo doći do željenog novca. Solida pozajmice vam mogu omogućiti rješenje na sve vaše financijske probleme, i to već danas! Brze online pozajmice su postale najtraženiji oblik financiranja na kreditnom tržištu, a sve zahvaljujući njihovoj jednostavnosti. Solida pozajmice, brze ili hitne pozajmice, pozajmice bez papirologije, nebitno o kojoj pozajmici pričamo, sve imaju isti cilj a to je vama omogućiti što bezbolniji način kako ostvariti brzi novac.

Solida pozajmice za bilo koju primjenu

Mnogi se u traženju brzih online pozajmica pobrkaju, što znači da odjednom traže i brze zajmove i kredite. Pitate se u čemu je zapravo razlika pošto je riječ o brzom novcu? Uzmimo za primjer Solida pozajmice. One su kreirane da pomognu ljudima koji imaju manje troškove za pokriti. Pozajmice se dobivaju u manjim iznosima i kreirane su za hitne troškove u iznosu do par tisuća eura. Da se razumijemo, iako su Solida pozajmice kreirane za hitne troškove to ne znači da novac ne možete iskoristiti za nešto drugo poput kupnje bicikla, polaganja vozačkog ispita ili za nešto drugo.

Čar brzih pozajmica je ta što vas online zajmodavac neće pitati za što planirate iskoristiti posuđeni novac, zajmodavcu je jedino važno da iznos vratite u dogovorenom roku. Ukoliko vas zanimaju brzi zajmovi ili krediti, tada morate znati da su oni orijentirani na veće iznose i kao i brze online pozajmice mogu se iskoristiti za bilo koji trošak. Za koga su idealne navedene pozajmice? Za sve građane koji radi nekog razloga trebaju dodatan novac, i za sve one koji su odbijeni s strane banke.

Solida pozajmice kao brzo rješenje za financijske probleme

Skrenimo malo pažnju na trenutno tržište brzih online pozajmica. Većina ih je krenula tražiti u doba pandemije Korona virusa radi povećane online kupovine, ali njihova se popularnost nastavila i danas kada nam prijeti ekonomska kriza. Solida pozajmice su tako izbor mnogima, a kada kažemo mnogima ne mislimo samo na one koji su odbijeni sa strane banke, već i o onima koji nemaju vremena ili ne žele čekati dugo odobrenje sa strane banke. Predviđa se kako se će brze pozajmice, brzi krediti i brzi zajmovi samo rasti u svojoj popularnosti.

Razlog? Banke u posljednje vrijeme sve više zaoštravaju svoje uvjete kreditiranja, što znači da će krediti većinom biti odobreni samo u posebnim slučajevima kada netko ispunjava sve kriterije. Uz to, Solida pozajmice kao i mnoge druge pozajmice nude lakši model ostvarivanja. Kako bi ostvarili brzu online pozajmicu potrebna vam je samo dobra internet veza i 15-ak minuta vremena. Cijela prijava se odvija online uz 3 jednostavna koraka – odabir željene svote i roka otplate, ispunjavanje online obrasca, prilaganje potrebne dokumentacije. Ponuda se zatim šalje zajmodavcu koji vam se povratno javlja u par minuta, i po odobrenju slijedi isplata.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.