Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:57
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Super brze pozajmice online

Što su super brze pozajmice online?

Super brze pozajmice online pripadaju u skupinu ponuda internet pozajmica koje možemo pronaći kod brojnih online zajmodavaca. Ovakve pozajmice se posuđuju do iznosa od 4000 EUR i često ih se uzima kada je potrebno hitno rješavanje određenih financijskih problema. Tko sve može dobiti super brze pozajmice online? Svaka osoba koja je starija od 18 godina i koja ima mjesečna primanja. Do brzih pozajmica najlakše dolaze zaposlene osobe, iako postoje i posebne pozajmice za nezaposlene, studente, ili one koji su u blokadi.

Možemo slobodno reći kako su brze online pozajmice zaista najbolji način kako na brzi način doći do novaca. Zašto se mnogi odlučuju na uzimanje brzih online pozajmica? Jednostavnost i brzina odobravanja su svakako glavni razlozi. Nema nepotrebnog odlaženja u poslovnice i čekanje u redu, nema nepotrebne papirologije i ovjera sa strana poslodavca i bilježnika. Cijeli proces dobivanja online pozajmice se odvija online putem, točnije u svega 15-ak minuta vašeg vremena iz udobnosti vašeg doma.

Koji su uvjeti za dobivanje super brze pozajmice online?

Znamo kako se super brze pozajmice online dobivaju upravo online, točnije preko raznih online zajmodavaca. Pitate se tko su ti online zajmodavci? U slučaju da ne znate, riječ je o kreditnim agencijama koje legalno posluju online. Govoreći o iznosu koji možete posuditi, on može biti minimalno 75 EUR a maksimalno 4000 EUR. Rok otplate može odabrati do 18 mjeseci. Prilikom samog ugovaranja online pozajmica nećete vam biti potrebno more papirologije. Ono što će vam biti potrebno od dokumentacije su preslika osobne iskaznice, preslika tekućeg računa i preslika platnih lista.

Iako online zajmodavce ne zanima vaša kreditna sposobnost, ukoliko uzimate klasične super brze pozajmice online tada morate priložiti platne liste kao dokaz o mjesečnim primanjima. Zajmodavce ne zanima kod koga i kako radite, kao i koji je iznos vaše plaće, njima jednostavno treba potvrda da imate redovna mjesečna primanja. Kako je riječ o brzim online pozajmicama, to znači da traženi iznos poslije odobrenja sjeda na vaš račun u roku od svega 15-ak minuta. U slučaju da ste se za pozajmicu prijavili krajem dana, tada postoji mogućnost da ćete na isplatu čekati i do 24 sata.

Kako se ugovaraju super brze pozajmice online?

Navedene super brze pozajmice online se dogovaraju online putem. I dok je procedura sasvim jednostavna, objasnit ćemo vam detaljnije kako je najbolje donijeti odluku. Prvo je važno pronaći odgovarajućeg zajmodavca, ovo možete učiniti samostalnom pretragom ili pretragom preko specijaliziranih web stranica. Naš savjet je da uvijek odabirete pretragu preko specijaliziranih web stranica jer one uvijek nude najbolju i najpovoljniju ponudu na kreditnom tržištu. Nakon što ste pronašli odgovarajućeg zajmodavca, sljedeći korak je kliknuti na “Posudi sada” i stranica će vas automatski preusmjeriti na web stranicu online zajmodavca.

Tu će vas prvo dočekati kreditni kalkulator uz pomoću kojeg određujete iznos pozajmice kao i sami rok otplate. Kalkulator vam ujedno računa i ostale troškove, što znači da ne morate očekivati razna neugodna iznenađenja. Sljedeći korak je ispunjavanje online obrasca s vašim osobnim podacima, kao i prilaganje tražene dokumentacije. Na kraju svoju ponudu šaljete zajmodavcu, koji će vam se povratno javiti za 15-ak minuta. U slučaju odobrenja novac sjeda na vaš račun odmah, dok po odbijenici možete pokušati opet ili tražiti obrazloženje. Super brze pozajmice online su svakako najlakši način kako doći do novca kada vam je on najpotrebniji.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.