Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Trebam novac danas

Trebam novac danas za školarinu

Saznali ste da morate platiti školarinu jer nemate dovoljan broj bodova na sveučilišnoj godini, prva vam je misao trebam novac danas kako bi nastavili započeto školovanje. Još ćete biti u većim mukama ako ste već završili nekoliko godina i ostala vam je zadnja ili predzadnja godina studiranja no nemate dovoljan broj bodova kako biste upisali sljedeći semestar.

Nemate brige, punoljetni ste, imate hrvatsko državljanstvo i vaš problem trebam novac danas može biti doista riješen danas. Sve što trebate je pronaći povoljnog kreditora koji vas neće tražiti da imate zaposlenje i da šaljete platne liste, neće provjeravati vašu kreditnu sposobnost jer je nemate, pa tek studirate i još nemate stalan posao.

Na financijskom tržištu se može pronaći jako puno ponuđača zajmova, pozajmica, kredita koji će vam odobriti zajam u vrlo kratkom roku, bez dodatnih papirologija i uvjeta o zaposlenju. Moći ćete svoju školarinu platiti već danas jer će novac biti na vašem tekućem računu već danas.

Trebam novac danas za kvar automobila

Pokvario vam se automobil koji vam je prijeko potreban kako biste mogli dnevno obavljati sve svoje obaveze, od odlaska na posao, vožnje djeteta ili djece na slobodne aktivnosti nakon posla, odlaska kod liječnika u udaljeni grad, planirano putovanje koje ne možete odgoditi. Trebam novac danas vam se vrti po glavi jer hitno morate popraviti vaš automobil.

Postoji rješenje za vas i trebam novac danas neće vam više biti prva misao kad se probudite. Brzi krediti i brze pozajmice se doista realiziraju odmah, sve što trebate je predati zahtjev, pričekati odobrenje kredita ili zajma i novac će doslovno već danas biti na vašem računu, a automobil na popravku kod majstora.

Brže će novac sjesti na vaš račun nego što će majstor popraviti automobil. Svakom dobrom majstoru treba za popravak minimalno jedan radni dan, a ponekad i više radnih dana, a vi ćete novac imati na svom računu spreman da platite popravak automobila koji vam je prijeko potreban za sve vaše obaveze koje morate obavljati na dnevnoj bazi.

Trebam novac danas za povoljno putovanje

Maštate već dugo o nekom putovanju na primjer u Pariz ili New York, ili u neku egzotičnu zemlju, te ste pronašli putni aranžman koji je jako povoljan i cjenovno i uslugom savršen za vas, prvo što će vam proći kroz glavu s obzirom da je rok za prijavu takvog putovanja u vrlo kratkom roku, trebam novac danas.

Nije dovoljno da se samo prijavite na putovanje već da biste dobili potvrdu rezervacije trebate i uplatiti određeni iznos pologa. Trebam novac danas vam se vrti po glavi bez prestanka a rješenje vam leži nadohvat ruke na istom tom internetu gdje ste pronašli i svoje putovanje iz snova po povoljnoj cijeni.

Popunite zahtjev za pozajmicom, pošaljite sve potrebne dokumente i pričekajte kratko vrijeme. Stvarno kratko vrijeme, jer će vam odgovor za odobravanje kredita doći jako brzo, a ubrzo nakon tog slijedi isplata novca na vaš tekući račun ili gotovina na ruke. Vi ćete svoje putovanje iz snova ostvariti.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.