Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Vercon pozajmice

Što su Vercon pozajmice

Vercon pozajmice su pozajmice koje vam mogu pomoći čak i kada se nalazite pod teretom ovrhe i vaš je tekući račun blokiran. Vercon vam može odobriti brzu pozajmicu na ostatak primanja koje dobivate na svoj zaštićeni račun nakon što se odbiju mjesečni izdaci.

Vercon pozajmice ne uvjetuju vašu kreditnu sposobnost jer su upravo namijenjene skupini građana koje je zadesila blokada što zbog vlastitih kredita što zbog jamstava i otplate tuđih kredita. Vercon uvjetuje da krediti moraju biti uredno otplaćivani te će jedino pod tim uvjetima dati pozajmicu koju će uplatiti na zaštićeni račun koji ovrhovoditelji ne smiju dirati.

Vercon je prepoznao skupinu građana kojima je prijeko potreban novac hitno, te ima razumijevanje pomoći građanima koji su već ionako u financijski teškoj situaciji. Uvjet redovite otplate ove pozajmice jedini je uvjet koji klijent treba ispunjavati, ukoliko to nije u mogućnosti svakako se može dogovoriti novi otplatni plan jer ovom kreditoru nije u interesu uništiti blokiranu osobu, nego joj pomoći da se izvuče iz trenutne financijske nelikvidnosti.

Vercon pozajmice posebna kreditna linija

Vercon pozajmice su namijenjene građanima koji su ili blokadi zbog ovrhe ili imaju prenisku kreditnu sposobnost i u bankama ne mogu dobiti pozajmicu. Specifična kreditna linija Vercon pozajmice se odnosi da se pozajmica daje na ostatak primanja na zaštićeni račun ukoliko je osoba blokirana, odnosno na ostatak primanja po redovnom tekućem računu nakon što se odbiju sva zaduženja i izdaci.

Bez obzira da li ste radnoj skupini građana ili ste umirovljenik Vercon pozajmica su za vas pravo rješenje jer će prema ostatku vaših primanja odrediti koliki iznos pozajmice možete dobiti, te na koji rok otplate u skladu ostatka vaših primanja.

Iznos kredita nije velik, u smislu nećete moći dobiti 50000 ili 200.000 eura, no u nekim situacijama će vam i 4000 EUR pomoći da se izvučete iz teške financijske situacije. Na primjer tih 4000 EUR možete otplatiti u narednih 18 mjeseci.

Vercon pozajmice kad su vam sredstva oročena

U slučaju kada imate novac, međutim oročili ste ga na određeni period i u tom periodu ne možete do njega bez naknada koje će vam banka naplatiti za raskidanje ugovora o oročavanju, Vercon pozajmice vam mogu pomoći da brzo dođete do potrebnog novca.

U vašem slučaju kreditna sposobnost nije upitna, također ne nalazite se u blokadi, stoga ne pripadate skupini koja je rizična za otplatu kredita. Nego samo ne možete do svoje ušteđevine jer je oročena. Vercon pozajmice će vam vrlo brzo omogućiti da dođete do potrebnog novca koji vam treba za neki hitni popravak ili za realizaciju nekog putovanja koji već dulje vrijeme priželjkujete.

Vercon kod vas ne vidi potencijalni rizik za otplatu pozajmice, ali ipak ne možete dobiti neku veću svotu novaca i računajte da je rok otplate kratak, najmanje 15 dana, ali se možete dogovoriti i do 365 dana ovisno o iznosu koji uzimate kao pozajmicu od Vercon kreditora.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.