Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:26
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam na ruke

Zajam na ruke – zašto ne volim banke?

Jako puno puta mi se dogodilo da nisam imao novaca baš u trenu kada je sve sjelo na naplatu: osiguranje, naplata školarine od klinca, a onda mi još padne i popravak auta na sve to i sve ode u krasne tri. U tom slučaju nije mi padalo na pamet da podižem kredit ili neki zajam u banci. “Zašto? Banka je tu da ti uskoči kad nešto zatreba. ” – govorio mi je prijatelj. Njegov pogled na banke nešto je drukčiji od mog. Ja ne smatram da su banke tu da meni pomažu, već vidim da su tu da me konstantno drže u ropstvu. Nisam nikada imao kredit u banci jer ne želim plaćati skupe kamate i ne želim se jednostavno navući. Jednom kad uzmeš prvi zajam, tako to krene. Zajam na ruke mi je oduvijek bio draži. Nekada bih ga uzeo preko frenda ili kuma, a nekada bi jednostavno posudio od kolega na poslu. Zajam na ruke bazira se na povjerenju, ne na interesu.

Zajam na ruke volim više nego kreditno ropstvo!

Drugi razlog zašto nikako ne volim kredite i banke jest činjenica da me konstantno drže u šaci. Neki moji prijatelji počeli su s običnim nenamjenskim kreditima samo kako bi pokrili neke osnovne potrebe. Od onda su konstantno u nekom kreditu, a kad ih pitaš o tome, oni čak i brane cijeli sustav kamata, iako stalno žive u stresu da neće moći pokriti jednu ratu kredita. Zajam na ruke je puno jednostavniji – obično je u pitanju dogovor s osobom od povjerenja. Tu nema dugih procedura, nema striktnih pravila; a ako osoba zna da si netko normalan, a ne lopov, zna isto tako da ćeš mu te pare dati kad tad. Zajam na ruke zaobilazi svaku zamku kapitalizma i zato ga volim. No što s onima koji nemaju frenda od kojeg mogu posuditi? Što s onima koji nisu te sreće da se rode u bogatim obiteljima gdje će uvijek neki tata ili stric imati para za posuditi? Takvi se okreću alternativama..

Zajam na ruke i u par minuta si spreman rješavati probleme!

Kad želiš zajam na ruke, a nemaš bogatog kuma koji će ti to priuštiti, niti tatu koji je neki ludi poduzetnik, onda ti je jedina opcija uzimati zajmove od davatelja takve usluge. Banke svakako nisu opcija, ali postoji jedna koja itekako ima smisla. Radi se o online zajmovima pomoću kojih možeš vrlo jednostavno doći do dodatnih para. Ne radi se o nikakvim muljažama niti o mutnim poslovima – u pitanju su mali poduzetnici koji ulaze u svijet financija na velika vrata – bore se s velikim korporacijama i bankovnim mrežama. Ukoliko želiš ne samo doći do jeftinog zajma, već i pomoći onima manjima, zajam na ruke na ovaj način najbolja je ponuda za tebe. Osim što je brzina isplate višestruko brža od bankovnih zajmova, ovdje isto tako nema naknada i provizija, a kamate su i dalje iste. Dakle, to je kao da posuđuješ novac od kolege s posla ili od daleke rodbine. Vrlo jednostavno!

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.