Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice za blokirane

Brze pozajmice za blokirane

Preko 200.000 građana Republike Hrvatske ima blokirane račune i nalaze se u nezavidnoj situaciji. Ukupni dug blokiranih građana iznosi preko 2 milijardi eura, a kada tome pridodamo i dug po kamati ukupna iznos dolazi do, skoro, 3,5 milijardi eura. Veliki dio tog iznosa duga odnosi se na dug građana prema bankama i ostalim financijskim institucijama.

Blokirani građani brzo dospijevaju na “crne liste” banaka i one im u vrlo rijetkim slučajevima odobravaju kredite ili pozajmice.

Kako onda mogu blokirani građani doći do brze pozajmice za blokirane građane? Razni oglasnici (tiskani na papiru ili objavama na internetu) imaju popriličan broj oglasa za brze pozajmice za blokirane. Redovito oglašavaju brzu, pouzdanu i diskretnu uslugu, s isplatom na zaštićeni račun ili isplatom na ruke te jasno iskazujući koliki je iznos moguće pozajmiti, koliko novca morate vratiti prilikom povrata pozajmice i predviđeni rok povrata pozajmice.

Nije sve tako crno za blokirane građane kao što se čini kada vas obavijeste da ste blokirani.

Izbor brze pozajmice za blokirane

Kao što smo ranije naveli na internetu ima oglasa ili samih internet stranica u kojima se nude brze pozajmice za blokirane građane. Ne smijemo biti brzopleti i odabrati te krenuti u realizaciju prema prvom pronađenoj stranici ili oglasu, možda je i najbolja, ali provjerite i ostale koji nude istu stvar, brze pozajmice za blokirane. Moramo biti mudri i pažljivo odabrati onu ponudu pozajmicu koju možemo vratiti prema uvjetima koji pojedini pozajmljivač propisuje i na kraju stavlja u ugovor o pozajmici.

Uglavnom pozajmice koje se nude na internetu se i zovu internet pozajmice i reklamiraju se brzom realizacijom i uz malo takozvane papirologije i ostalih formalnosti koje, obično, zahtijevaju neke druge financijske institucije i ono što je sigurno bitno je i to da nema dugog čekanja na odobrenje pozajmice te vrlo brzo vrijeme same realizacije pozajmice, naime, ubrzo nakon odobrenja možete provjeriti vaš račun i pozajmljeni traženi iznos je vć na vašem računu.

Brze pozajmice za blokirane (zaposleni, nezaposleni, umirovljeni,…)

Nuditelji usluge brze pozajmice za blokirane nikada ne rade razliku između vašeg statusa zaposlenja. Možete biti zaposlen, nezaposlen ili umirovljenik brze pozajmice za blokirane bit će vam dostupne, čak se zna naći i ponuda od strane nuditelja pozajmica da umirovljenicima prva posudba novca ponudi beskamatno. Zvuči dobro? Naravno da zvuči dobro, iako samo jedanput, ali nevolja ne pita i ovo se čini kao dobra pomoć, ali i marketinški potez.

Samo da zaključimo, iako vas je nevolja snašla te ste se zbog nekog razloga našli u vrlo velikoj skupini blokiranih građana Republike Hrvatske, ne treba očajavati, sustav se pobrinuo da si možete pomoći olakšati situaciju u kojoj ste ste našli, neovisno da li ste u toj situaciji zbog nekih svojih nepromišljenih poteza ili jednostavno niste imali sreće. Naravno pozajmljivači to ne rade zbog svojeg suosjećanja prema vama te stoga dopustite da i oni nešto zarade, jer ne zaboravite oni vama pomažu u vašoj nezavidnoj situaciji.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.