Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:09
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti za blokirane

Brzi krediti za blokirane se ne mogu dobiti u banci

Čim ste u blokadi vi ste izgubili kreditnu sposobnost i ako trebate gotovinu da održite golu egzistenciju morate istražiti ponudu nebankarskih kredita, zajmova i pozajmica, jer brzi krediti za blokirane se ne mogu dobiti u banci, da ne znam kakve garancije i osiguranja nudite. Mudre su banke, daju novac samo onima koji ga već imaju, za one koji su u životu imali manje sreće nijedna banka nema sluha, jer blokada vas čini za njih nevidljivima.

Brzi krediti za blokirane u nebankarskim kreditnim kućama i kod ovlaštenih privatnih pozajmljivača se odobravaju online putem, po jednostavnoj kreditnoj proceduri bez papirologije i birokratskih kompliciranja. Potrebni su vam osobna iskaznica i bankovna kartica, a iznos kredita se određuje prema redovnim primanjima na vašem zaštićenom računu koja možete uvećati pribrajanjem dječjih dodataka, najamnina, rente, honorara, primanja po ugovoru o djelu, jer na taj način možete dobiti veći iznos kredita i to bez jamaca i sudužnika ili drugih jamstava.

Brzi krediti za blokirane bez ovjere kod javnog bilježnika

blokiranim građanima je ionako teško, preteško, nikako im ne treba dodatno otežavati kompliciranim birokratiziranjem ako žele brzu gotovinu da skinu blokadu sa svog računa. Nakon detaljnog istraživanja internetskih kredita, s olakšanjem shvate da ono bez papirologije uključuje i se mogu dobiti brzi krediti za blokirane bez ovjere kod javnog bilježnika, jer i takve ovjere spadaju u kreditnu papirologiju, koja vam za ovu kreditnu liniju nije potrebna. Svjetlo na kraju tunela se nazire čim vam je kredit odobren.

Blokirani građani već jesu u velikoj nevolji i prirodno je da traže najpovoljniji kredit, ali on mora biti i najbrži, jer se moraju žurno odblokirati, da bi mogli normalno funkcionirati, raspolagati cijelom plaćom i nekako prehranjivati obitelj. Brzi krediti za blokirane uzimaju u obzir teškoće u kojima se tražitelj kredita nalazi, kreirani su po povoljnim kreditnim uvjetima i sa fleksibilnim rokovima otplate. Zato je važno izabrati onaj rok otplate koji mjesečnim ratama otplate neće ometati normalan život.

Za što se sve koriste brzi krediti za blokirane

Postoje dvije vrste tražitelja ove linije kreditiranja. Prvu skupinu čine građani koji pošto-poto žele skinuti blokadu, a drugi žele izbjeći nove dugove dok su u blokadi, jer je iznos zbog kojeg su blokirani prevelik za jednokratno zatvaranje blokade. Istraženo je za što se sve koriste brzi krediti za blokirane, pa se taj novac koristi za redovno plaćanje režija i računa, da se ne bi stvorio novi lanac neplaćenih računa za novu ovrhu, nabavku hrane i podmirivanje drugih životnih potreba.

Zapravo, brzi krediti za blokirane vas ne pitaju za što trebate novac, jer vi najbolje poznajete svoju situaciju u kojoj ste se našli. Nažalost s blokadom ne staje život i ne nestaju osnovne životne potrebe i svaki blokirani građanin zaslužuje priliku da se izvuče iz krize, a upravo to i jesu ovi krediti, nova prilika da sredite rasulo u kojem ste se našli, ruka spasa kada se čini da su vam svi okrenuli leđa.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.