Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posudba novca hitno

Posudba novca hitno za sprječavanje ovrhe

Već ste dugo u novčanoj krizi, ali stalno mislite da ćete se nekako iskobeljati iz te krize i sve i činite da tako bude, ali neplaćeni računi se gomilaju. Platite ponešto, ali ne možete platiti sve, pa se sada gomilaju i opomene za neplaćene račune. Danas ste dobili prvu obavijest o pokretanju ovrhe i postalo vam je jasno da vam treba posudba novca hitno za sprječavanje ovrhe, jer si ne možete dopustiti blokadu nikako.

Narodna izreka kaže da je “bolje spriječiti, nego liječiti” i vi tu najavljenu ovrhu morate spriječiti i morate poplaćati nakupljene neplaćene ostale račune. Posudba novca hitno odmah spašava stvar. Predajte online zahtjev za pozajmicu uz osobnu iskaznicu i bankovnu karticu aktivnog tekućeg računa, pričekajte odobrenje i odobreni iznos odmah se prenosi na vaš račun i odmah možete raspolagati njime. Nakon plaćanja računa ne zaboravite poslati ili odnijeti kopiju uplate za onu najavljenu ovrhu, jer samo potvrdom plaćenog računa je možete zaustaviti.

Posudba novca hitno za stomatološke usluge

Počeli ste sređivati zube računajući samo na popravke i eventualno jednu ili dvije krunice, ali ispostavilo se da je to krupan posao, da neke zube ne možete izliječiti i morate ih izvaditi i da trebate usatke ili proteze i da to puno košta, a hzzo malo toga pokriva. Već ste započeli i ne možete sada odustati, tim više što na svom poslu ne možete krezubi raditi, treba vam posudba novca hitno za stomatološke usluge odmah.

Ne brinite, barem ćete imati lijep osmijeh i opet se konačno najesti omiljene hrane koju dugo izbjegavate upravo zbog problema sa zubima. I kada kroz neko vrijeme, kada sve bude gotovo, obasjate svijet svojim filmskim osmijehom, sjetite se da vam ga je omogućila posudba novca hitno, uživajte u novom samopouzdanju i smijte se što više, zaslužili ste najširi, najradosniji i najblistaviji osmijeh. Više ne morate smijuljenjem sakrivati problematične zube, smijte se široko i radosno kako se već dugo niste smijali.

Posudba novca hitno za sve vaše iznenadne teškoće i probleme

Oni koji malo i neredovito zarađuju očekivano imaju puno problema i poteškoća, no i oni koji dobro zarađuju mogu zapasti u iznenadne situacije u kojima trebaju više novca nego što ga trenutno imaju. Uvijek možete pitati prijatelje, znance i rodbinu, no u današnjem vremenu ni oni nemaju zaliha novca. Posudba novca hitno za sve vaše iznenadne teškoće i probleme i ma kako urgentne vaše potrebe bile isplata ovakvih posudbi je još brža.

Posudba novca hitno je spriječila mnoge blokade i ograničila i zaustavila mnoge dugoročne štete, zatražiti je možete online putem, e-mailom, telefonom, a isplatu možete tražiti na račun ili na ruke. To je najbrža i najefikasnija novčana pomoć koju možete dobiti ma gdje vas nevolja zadesila. Nije da novac rješava sve probleme, ali financijske probleme je moguće liječiti samo drugim zdravim novcem, a posuđivanje je staro koliko i svijet, no posuđivanje novca je ipak vezano uz prvu pojavu novca kao sredstva plaćanja.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.