Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Privatna posudba novca

Privatna posudba novca preko interneta

Trebate novac a ne želite se pravdati za što vam je on potreban? Tada je privatna posudba novca preko kredita i pozajmica odgovor na vaše pitanje. Brzi privatni krediti i pozajmice se mogu iskoristiti za bilo kakvu potrebu i mogu se brzo i jednostavno ostvariti online. Uz ovakav oblik financiranja možete se pozdraviti s objašnjavanjem za što će vam novac, možete se pozdraviti s odlaskom u poslovnice i čekanju u redu, i za kraj možete se pozdraviti s kompliciranom papirologijom koja je inače potrebna.

Privatna posudba novca preko kredita i pozajmica se odrađuje u svega nekoliko minuta, a novac na vašem računu je vidljiv odmah po odobrenju zajmodavca. Pitate se što je zapravo brzi kredit? Brzi kredit se mogu opisati kao nenamjenski gotovinski krediti koji se ostvaruju online. Što je s online pozajmicama? Brze online pozajmice su također oblik brzog novca, ali za razliku od brzih kredita dolaze u manjim iznosima i kraćim rokovima otplate. Pridružite se mnogim zadovoljnim klijentima koji su na ovakav način podmirili sva svoja dugovanja i dobili novac kada im je bilo najpotrebnije.

Privatna posudba novca i kako ostvariti brzi novac?

Bilo da je privatna posudba novca brza online pozajmica ili kredit, princip samog dobivanja novca je sasvim isti. Brze pozajmice, kredite ili zajmove možete ostvariti preko interneta, a najbolji način za pronalazak odgovarajuće ponude je preko specijaliziranih web stranica. Navedene stranice će vam pronaći najbolju i najsigurniju ponudu prema vašim kriterijima. Kako izgleda sami postupak dobivanja novca? Nakon što ste izvršili pretragu i odlučili se za svog online zajmodavca, sve što trebate je pritisnuti “Posudi sada” i slijediti daljnje upute.

Kada se nađete na web stranici zajmodavca dočekat će vas kreditni kalkulator uz pomoću kojeg odabirete željeni iznos pozajmice ili kredita, kao i rok otplate. Navedeni kalkulator vam automatski računa sve troškove, što znači da nema mjesta neugodnim iznenađenjima. Sljedeći korak se sastoji od ispunjavanja online obrasca u koji unašate svoje osobne podatke. Za kraj morate priložiti traženu dokumentaciju, najčešće je riječ o preslikama osobne iskaznice, tekućeg računa i platnih lista. Svoju ponudu šaljete zajmodavcu koji će vam odgovoriti u što kraćem roku. Po odobrenju novac sjeda na račun već isti dan, a po odbijenici možete zatražiti razlog zašto. Privatna posudba novca na navedeni način je danas najpopularniji način kako doći do željenog novca.

Privatna posudba novca i prednosti online posuđivanja novca

Osim što ste i sami zaključili da je privatna posudba novca online brza i jednostavna, važno je naglasiti da ovo nisu jedine prednosti. U zadnje vrijeme navedena opcija posuđivanja novca postaje sve popularnija, a glavni razlog je lako odobravanje. Privatna posudba novca je izuzetno popularna kod građana koji imaju lošu kreditnu sposobnost, ili kod onih građana koji jednostavno nemaju vremena čekati odobrenje sa strane banke. Brzi novac preko pozajmica, kredita ili zajmova je dostupan svima koji se nađu u nezahvalnoj financijskoj situaciji, kao i onima kojima je potreban ekstra novac.

Ovakav oblik brzog novca neće od vas tražiti nikakvu kompliciranu papirologiju, jamce i ovjere. Da li morate ispunjavati određene uvjete kako bi ostvarili brzu isplatu? Odgovor je da. Morate biti punoljetan građanin RH koji ima stalna mjesečna primanja. Ovo ćete dokazati prilaganjem preslike osobne iskaznice i platnih lista prilikom prijave za brzi kredit, pozajmicu ili zajam. Online zajmodavci vam žele olakšati pristup novcu kada je to potrebno, i upravo zato ne postoji nikakva komplicirana papirologija kao niti provjera kreditne sposobnosti.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.