Brza posudba novca onlineKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:26
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti bez jamaca

Brzi krediti bez jamaca – postoje li oni doista?

Moderno doba kapitalizma je ono u kojemu živimo. Premda nije svatko od nas stručnjak za povijesnu zbilju, ne treba pročitati puno knjiga da shvatimo kako živimo u razvijenom dijelu jedne ekonomske ere koja za sobom povlači mnoge probleme. Krediti su jedan od tih problema – postajemo sve više ovisni o novcu kojeg nemamo, a nemamo alternativu da se iz te kolotečine izvučemo. Zato tražimo kredite čak i kada smo blokirani ili kada nismo kreditno sposobni. Gdje pronaći kredite? Gdje su brzi krediti bez jamaca mogući i kako doći do dodatnih sredstava kada su nam ona prijeko potrebna? Brzi krediti bez jamaca postoje – oni se nalaze online i omogućuju mnogim građanima da se vrate na noge i nastave normalno svojim životom. U ovome tekstu govorimo više o tome kako doći do dodatnih sredstava kada banke nisu opcija. Isto tako ističemo kvalitete modernog kreditnog poslovanja i zašto sve više ljudi svoje kredite nabavlja upravo preko interneta!

Brzi krediti bez jamaca – što će Vam jamac?

Jamac je svojevrsna garancija banci da ćete Vi ispuniti svoje obveze kada je u pitanju otplaćivanje kredita. Ono što jamac radi još, a na što banka računa jest društvena poveznica dužnika i jamca. Jamac je obično Vaš prijatelj ili neka osoba od povjerenja koju svakako ne želite razočarati. Kada odredite tu osobu da Vam bude jamac, a ona na to prista, Vi radite sve što je u Vašoj moći da ne dođe do situacije gdje će jamac morati pokrivati Vaš kredit. Brzi krediti bez jamaca zato su toliko popularni. Oni ne da ne donose stres cijelih procesa koji se događaju u bankama, već isto tako uklanjanju psihološki teret koji imaju dužnici radi osobe jamca. Brzi krediti bez jamaca uglavnom su nenamjenski – online krediti uglavnom tako funkcioniraju. To nisu velike novčane sume, a većina dužnika takav kredit uvijek može vratiti što ga čini neriskantnim. Brzi krediti tako postaju sve češći izbor većine građana.

Brzi krediti bez jamaca mogu se koristiti za sve!

Brzi krediti online omogućit će Vam ne samo da rješavate svoje financijske probleme bez pritiska radi postojanja jamca. Oni će isto tako omogućiti Vam da te probleme rješavate odmah. Ono što ih karakterizira (za razliku od bankovnih kredita) nije samo nepostojanje jamca, već isto tako brzina. Takvi krediti stižu na Vaš račun već istoga dana kada ste se za njih odlučili. Oni nisu krediti koji će Vam oduzimati puno vremena prije nego još sjednu na Vaš račun. Radi se o kreditima uz koje ćete moći već istoga dana rješavati ono što Vas muči. Imate nepokrivenih troškova koje treba što prije riješiti? Nema problema – brzi krediti bez jamaca tu su za samo sat vremena. Online kreditno poslovanje sve je učestalije i samo je pitanje vremena kada će biti primarno za većinu građana. Dok su povoljni i jednostavni, treba iskoristiti tu pojavu. Brzi krediti bez jamaca svakako su jednostavniji od bilo kakvih kredita u bankama, a ne dolaze s drugim nepogodnostima poput dodatnih provizija ili skupih kamata.

Brza posudba preko interneta

Odaberite iznos

Koristeći naš kreditni kalkulator jasno vidite sve troškove. Na Vama je samo da odaberete potreban iznos kredita, te broj mjesečnih rata i izračunate sve troškove.

i

Dovršite prijavu

Pratite sve upute i u par klikova dovršite svoju prijavu za kredit. Ako ste se uspješno prijavili možete očekivat povratni kontakt s naše strane i to ubrzo.

~

Preuzmite isplaćeni novac

Novac isplaćujemo ubrzo nakon uspješne prijave i to preko vašeg bankovnog računa. Obično je to unutar jednog dana, a ponekad već i za 15 minuta!

Česta pitanja i odgovori

Trebam li ovjeru poslodavca za kredit?

Kako bi ste se prijavili za brze kredite nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnih bilježnika.

Što ako nisam zaposlen na neodređeno

Nema veze, bitno je da ste u radnom odnosu i da imate mjesečna primanja po nezaštićenom tekućem računu.

Što ako kasnim s otplatom rate?

Ako primjetite da nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu kredita vrlo je važno da nam to unaprijed i na vrijeme javite. Kontaktirajte naš odjel naplate kako ne bi došlo do novih troškova.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita koji isplaćujemo trenutno je 25000 kuna s rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Vrlo profesionalni i transparentni u svom poslovanju. Brzi kod isplate i najbolji na tržištu iz moga iskustva.”
Hrvojka D.

“Zahvalio bi se na brzoj pomoći i razumijevanju za moj sada bivši problem s novcima. Preporučio sam vas drugima.”
Martin P.

“Imam samo pozitivna iskustva. Kao vaš stari klijent vesele me pogodnosti koje rado koristim pri svakom novom zahtjevu za kredit.”
Fran B.